انجمن‌
درود به شما کاربر گرامی
شما عضو انجمن نيستيد! برای دسترسی به تمام امکانات انجمن عضو شويد! عضويت شما در انجمن کمتر از يک دقيقه زمان خواهد برد

پس از عضو شدن، شما می‌توانید در این انجمن فعالیت کنید


آشنایی با روش تهیه‌ی مسقطی لیمو و گلاب 37613094016853234573 آشنایی با روش تهیه‌ی مسقطی لیمو و گلاب 60007724113348378230 آشنایی با روش تهیه‌ی مسقطی لیمو و گلاب 90814888429963826013
انجمن‌
درود به شما کاربر گرامی
شما عضو انجمن نيستيد! برای دسترسی به تمام امکانات انجمن عضو شويد! عضويت شما در انجمن کمتر از يک دقيقه زمان خواهد برد

پس از عضو شدن، شما می‌توانید در این انجمن فعالیت کنید


آشنایی با روش تهیه‌ی مسقطی لیمو و گلاب 37613094016853234573 آشنایی با روش تهیه‌ی مسقطی لیمو و گلاب 60007724113348378230 آشنایی با روش تهیه‌ی مسقطی لیمو و گلاب 90814888429963826013
انجمن‌
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةآشنایی با روش تهیه‌ی مسقطی لیمو و گلاب Mainأحدث الصورمكتبة الصورجستجوثبت نامورود

 

 آشنایی با روش تهیه‌ی مسقطی لیمو و گلاب

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
پــــــــــــ♥روآز
مدیر بخش آشپزی
مدیر بخش آشپزی
پــــــــــــ♥روآز


شمار پست‌ها : 2457
اعتبار : 253
تاریخ پیوستن : 2012-03-13
انثى

آشنایی با روش تهیه‌ی مسقطی لیمو و گلاب Empty
پستعنوان: آشنایی با روش تهیه‌ی مسقطی لیمو و گلاب   آشنایی با روش تهیه‌ی مسقطی لیمو و گلاب Icon_minitime31/7/2012, 15:48

مواد اولیه:

شاسته گل 200 گرم
خلال بادام و پسته 100 گرم
شکر 400 گرم
آب شش تا هفت پیمانه یا یک و نیم لیتر
گلاب نصف پیمانه
کره 150 گرم
آب‌لیمو دو قاشق سوپ‌خوری
رنگ خوراکی قرمز به میزان لازم

آشنایی با روش تهیه‌ی مسقطی لیمو و گلاب 227121362321128867161235117251729911181

آبنبات چوبی
طرز تهیه:


* نشاسته را در شش تا هفت پیمانه آب سرد حل و از صافی رد می‌کنیم.

* سپس در ظرف لعابی تمیزی ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم می‌زنیم تا مایه جوش آمده و کمی غلیظ شود.

* شکر، گلاب، خلال بادام و پسته را اضافه و مخلوط می‌کنیم.

* کره را به مایه اضافه و هم زده تا غلیظ و شفاف شود.

* مسقطی را به دو قسمت تقسیم کرده، به نیمی از آن آب‌لیمو و به نیمی دیگر کمی رنگ اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

* مسقطی لیمو را در ظرفی که کف و دیواره آن را چرب کرده‌ایم، ریخته (می‌توانید از قالب سیلیکون استفاده کنید) و روی آن مسقطی گلاب را می‌ریزیم و سطح روی آن را صاف می‌کنیم و پس از خنک شدن برش می‌زنیم.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
آشنایی با روش تهیه‌ی مسقطی لیمو و گلاب
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» آشنایی با روش تهیه یخمک لیمو
» آشنایی با روش تهیه‌ی تخم مرغ سوخاری
» آشنایی با روش تهیه دسر موز و بستنی !!
» آشنایی با روش تهیه پاپ کورن شکلاتی
» آشنایی با روش تهیه فالوده خانگی :))

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
انجمن‌ :: مطالب گوناگون :: گفتگو آزاد :: آشپزی-
پرش به: