مواد لازم برای 4 نفر:
- 6 عدد موز کوچک
- 50 گرم یا یک چهارم پیمانه کره
- تخم داخل 4 عدد هل (کوبیده شده)
- 50 گرم یا یک دوم پیمانه بادام پرک پوستکنده
- آب و پوست رنده شده یک عدد لیموترش کوچک
- 50 گرم یا یک سوم پیمانه پودر قند
- 2 قاشق سوپخوری آب پرتقال یا آب آناناس
- بستنی وانیلی
طرز تهیه:
1 - موزها را پوست کنده و به صورت طولی به 2 نیم ببرید، سپس نصف مقدار کره را در تابهای بزرگ بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. پس از آن، نیمی از موزها را داخل کره ریخته و تا اندازهای سرخ کنید که طلایی رنگ شوند. حالا موزها را برگردانده و طرف دیگر آنها را نیز سرخ کنید.
2 - وقتی موزها پخت، جای آنها را به موزهای خام داده و آنها را نیز به همین طریق سرخ کنید.
نکته: مراقب باشید موزها را آنقدر سرخ نکنید که له شوند؛ در ضمن از موزهای له و خیلی رسیده استفاده نکنید زیرا ممکن است در مرحله سرخ کردن، له شده و شکل ظاهریشان تغییر کند.
3 - باقیمانده کره را در تابه دیگری ریخته و روی شعله اجاق گاز آب کنید. سپس دانههای هل و بادام را به آن اضافه کرده و تفت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا طلایی رنگ شود.
4 - پوست رندهشده لیموترش را همراه پودر قند و آب پرتقال یا آب آناناس به آنها اضافه کرده و مقداری حرارت دهید تا کمی غلیظ شود. این، در واقع سس ایندسر است.
5 - در پایان، موزهای سرخ شده را داخل ظرفی چیده و سس را روی آن بریزید و با بستنی سرو کنید.