انجمن‌
درود به شما کاربر گرامی
شما عضو انجمن نيستيد! برای دسترسی به تمام امکانات انجمن عضو شويد! عضويت شما در انجمن کمتر از يک دقيقه زمان خواهد برد

پس از عضو شدن، شما می‌توانید در این انجمن فعالیت کنید


آشنایی با روش تهیه‌ی تخم مرغ سوخاری 37613094016853234573 آشنایی با روش تهیه‌ی تخم مرغ سوخاری 60007724113348378230 آشنایی با روش تهیه‌ی تخم مرغ سوخاری 90814888429963826013
انجمن‌
درود به شما کاربر گرامی
شما عضو انجمن نيستيد! برای دسترسی به تمام امکانات انجمن عضو شويد! عضويت شما در انجمن کمتر از يک دقيقه زمان خواهد برد

پس از عضو شدن، شما می‌توانید در این انجمن فعالیت کنید


آشنایی با روش تهیه‌ی تخم مرغ سوخاری 37613094016853234573 آشنایی با روش تهیه‌ی تخم مرغ سوخاری 60007724113348378230 آشنایی با روش تهیه‌ی تخم مرغ سوخاری 90814888429963826013
انجمن‌
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةآشنایی با روش تهیه‌ی تخم مرغ سوخاری Mainأحدث الصورمكتبة الصورجستجوثبت نامورود

 

 آشنایی با روش تهیه‌ی تخم مرغ سوخاری

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
پــــــــــــ♥روآز
مدیر بخش آشپزی
مدیر بخش آشپزی
پــــــــــــ♥روآز


شمار پست‌ها : 2457
اعتبار : 253
تاریخ پیوستن : 2012-03-13
انثى

آشنایی با روش تهیه‌ی تخم مرغ سوخاری Empty
پستعنوان: آشنایی با روش تهیه‌ی تخم مرغ سوخاری   آشنایی با روش تهیه‌ی تخم مرغ سوخاری Icon_minitime18/6/2012, 13:57

مواد لازم :

تخم مرغ بزرگ 7 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1 عدد
هویج رنده شده 250 گرم
خرده نان سبوس دار خشک شده 200 گرم
بادام هندی بو داده کاملاً خرد شده 85 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم

روش تهیه :

* تخم‌مرغ‌ها را داخل آب سرد بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند. بعد از این که تخم مرغ‌ها 5 دقیقه در آب جوشیدند، آن‌ها را بیرون بیاورید و سریع در آب سرد قرار دهید تا خنک شوند. سپس با دقت پوست آن‌ها را جدا کنید.
* طی مدتی که تخم مرغ‌ها سرد می‌شوند، روغن را داغ کنید و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید. سپس هویج را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه یا بیشتر هویج را روی حرارت نگاه دارید تا کاملاً نرم شود. سپس پودر کاری را اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه‌ای بیشتر روی حرارت باقی بمانند.
* بعد از برداشتن آن‌ها از روی حرارت، خرده نان را بیفزایید و خوب به هم بزنید. وقتی مواد سرد شدند، تخم مرغ باقیمانده را در ظرف جداگانه‌ای خوب بزنید و به سایر مواد اضافه کنید. با چاشنی‌های دلخواه خود، طعم آن را طبق ذائقه خود تنظیم کنید.
* مواد را به شش قسمت تقسیم نمایید و با دست آن‌ها را صاف و یکدست کنید. برای اینکه تخم مرغ به دستانتان نچسبد، دستان خود را مرطوب کنید و یا با چند قطره روغن آفتابگردان، چرب نمایید.
* با مواد، تمام اطراف تخم مرغ را بپوشانید. اگر مواد را خوب فشار دهید آن‌ها کاملاً به دیواره تخم مرغ‌ها می‌چسبند. سپس تخم مرغ‌های پوشیده شده را داخل ظرف بادام هندی بغلتانید. غلتاندن تخم مرغ‌ها در آرد سبب می‌شود مواد بهتر اطراف تخم مرغ‌ها بچسبند.
* تخم مرغ‌ها را می‌توانید به مدت یک شب در یخچال نگه داری کنید.
* برای پخت تخم مرغ‌ها، آن‌ها را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر با دمای 190 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. سپس آن‌ها را بیرون بیاورید و وقتی سرد شدند، با چاقوی تیز از وسط، نصف کنید. غذا آماده سرو است.

نوش جان بفرمایید!
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
آشنایی با روش تهیه‌ی تخم مرغ سوخاری
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» آشنایی با روش تهیه دسر موز و بستنی !!
» آشنایی با روش تهیه یخمک لیمو
» آشنایی با روش تهیه پاپ کورن شکلاتی
» آشنایی با روش تهیه فالوده خانگی :))
» آشنایی با روش تهیه‌ی مسقطی لیمو و گلاب

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
انجمن‌ :: مطالب گوناگون :: گفتگو آزاد :: آشپزی-
پرش به: