انجمن‌
درود به شما کاربر گرامی
شما عضو انجمن نيستيد! برای دسترسی به تمام امکانات انجمن عضو شويد! عضويت شما در انجمن کمتر از يک دقيقه زمان خواهد برد

پس از عضو شدن، شما می‌توانید در این انجمن فعالیت کنید


آشنایی با روش تهیه‌ی لازانیا با سس گوجه فرنگی :) 37613094016853234573 آشنایی با روش تهیه‌ی لازانیا با سس گوجه فرنگی :) 60007724113348378230 آشنایی با روش تهیه‌ی لازانیا با سس گوجه فرنگی :) 90814888429963826013
انجمن‌
درود به شما کاربر گرامی
شما عضو انجمن نيستيد! برای دسترسی به تمام امکانات انجمن عضو شويد! عضويت شما در انجمن کمتر از يک دقيقه زمان خواهد برد

پس از عضو شدن، شما می‌توانید در این انجمن فعالیت کنید


آشنایی با روش تهیه‌ی لازانیا با سس گوجه فرنگی :) 37613094016853234573 آشنایی با روش تهیه‌ی لازانیا با سس گوجه فرنگی :) 60007724113348378230 آشنایی با روش تهیه‌ی لازانیا با سس گوجه فرنگی :) 90814888429963826013
انجمن‌
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةآشنایی با روش تهیه‌ی لازانیا با سس گوجه فرنگی :) Mainأحدث الصورمكتبة الصورجستجوثبت نامورود

 

 آشنایی با روش تهیه‌ی لازانیا با سس گوجه فرنگی :)

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
پــــــــــــ♥روآز
مدیر بخش آشپزی
مدیر بخش آشپزی
پــــــــــــ♥روآز


شمار پست‌ها : 2457
اعتبار : 253
تاریخ پیوستن : 2012-03-13
انثى

آشنایی با روش تهیه‌ی لازانیا با سس گوجه فرنگی :) Empty
پستعنوان: آشنایی با روش تهیه‌ی لازانیا با سس گوجه فرنگی :)   آشنایی با روش تهیه‌ی لازانیا با سس گوجه فرنگی :) Icon_minitime7/7/2012, 15:52

مواد لازم:

روغن زیتون مقداری
سیر خرد شده 2 حبه
فلفل قرمز یک و نیم عدد
ریحان تازه یک دسته کوچک
گوجه فرنگی خرد شده 400 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
لازانیا 250 گرم
پنیر پارمیسان برای سرو

آشنایی با روش تهیه‌ی لازانیا با سس گوجه فرنگی :) 23824915711312242552491671321241351484197158

روش تهیه:

* ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و داخل آن روغن زیتون بریزید. وقتی روغن داغ شد، سیر و فلفل را داخل آن سرخ کنید تا رنگ آن‌ها کمی تغییر کند. مقدار زیادی از برگ‌های ریحان را داخل ماهیتابه بریزید. عقب بایستید تا قطرات روغن در حال حرارت آسیبی به شما نرساند.

* پس از چند ثانیه، گوجه فرنگی‌ها را اضافه نمایید. بگذارید مواد به مدت 5 دقیقه داخل ماهیتابه بجوشند. اگر مایل هستید سس یکدست‌تری داشته باشید می‌توانید سس را از صافی عبور دهید. با نمک و فلفل طعم آن را طبق ذائقه‌ی خود تنظیم نمایید و آن را گرم نگه دارید.

* یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و داخل آن کمی نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند. طی این مدت، ورقه‌های لازانیا را روی سطح صافی قرار دهید که آن را با آرد پوشانده‌اید. سپس با چاقو ورقه‌های لازانیا را به نوارهای باریک برش بزنید. زمانی که آب کاملاً در حال جوشیدن بود، لازانیا را داخل آن بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا نرم شوند.

* سپس آن‌ها را آبکش نمایید، ولی بهتر است مقداری از آب آن را نگاه دارید.

* لازانیا را داخل سس گرم بریزید. اگر فکر می‌کنید ترکیب آن‌ها خیلی سفت شده، می‌توانید کمی از آب باقیمانده از آبکشی لازانیا را روی آن‌ها بریزید تا رقیق‌تر شود. روی آن مقداری پنیر پارمیسان رنده شده همراه با مقداری برگ ریحان بریزید و خیلی زود سرو نمایید.


نـــــــــــــوش جان!

آبنبات چوبی آبنبات چوبی آبنبات چوبی آبنبات چوبی آبنبات چوبی آبنبات چوبی آبنبات چوبی
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
آشنایی با روش تهیه‌ی لازانیا با سس گوجه فرنگی :)
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
انجمن‌ :: مطالب گوناگون :: گفتگو آزاد :: آشپزی-
پرش به: