مواد لازم:
روغن زیتون مقداری
سیر خرد شده 2 حبه
فلفل قرمز یک و نیم عدد
ریحان تازه یک دسته کوچک
گوجه فرنگی خرد شده 400 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
لازانیا 250 گرم
پنیر پارمیسان برای سرو
روش تهیه:* ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و داخل آن روغن زیتون بریزید. وقتی روغن داغ شد، سیر و فلفل را داخل آن سرخ کنید تا رنگ آنها کمی تغییر کند. مقدار زیادی از برگهای ریحان را داخل ماهیتابه بریزید. عقب بایستید تا قطرات روغن در حال حرارت آسیبی به شما نرساند.
* پس از چند ثانیه، گوجه فرنگیها را اضافه نمایید. بگذارید مواد به مدت 5 دقیقه داخل ماهیتابه بجوشند. اگر مایل هستید سس یکدستتری داشته باشید میتوانید سس را از صافی عبور دهید. با نمک و فلفل طعم آن را طبق ذائقهی خود تنظیم نمایید و آن را گرم نگه دارید.
* یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و داخل آن کمی نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند. طی این مدت، ورقههای لازانیا را روی سطح صافی قرار دهید که آن را با آرد پوشاندهاید. سپس با چاقو ورقههای لازانیا را به نوارهای باریک برش بزنید. زمانی که آب کاملاً در حال جوشیدن بود، لازانیا را داخل آن بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا نرم شوند.
* سپس آنها را آبکش نمایید، ولی بهتر است مقداری از آب آن را نگاه دارید.
* لازانیا را داخل سس گرم بریزید. اگر فکر میکنید ترکیب آنها خیلی سفت شده، میتوانید کمی از آب باقیمانده از آبکشی لازانیا را روی آنها بریزید تا رقیقتر شود. روی آن مقداری پنیر پارمیسان رنده شده همراه با مقداری برگ ریحان بریزید و خیلی زود سرو نمایید.