میدونی خوبیه VPN براي ايراني ها چیه؟
هرچی تو گوگل مطالب مبتذل و چرت و پرتو سرچ میکنی میفته گردن آمريكا و کانادا و هلندو ... بعد که گوگل آمار میگیره میگه مردم آمریکا و هلند و کانادا و ... بیشتر از همه کلمه های رکیک و مطالب مبتذل چرتو پرت سرچ کردن ، در حالی که همش کار ایرانی ها بوده! ینی دمتون گرم
قابل توجه آقايون در سن ازدواج : نيروي انتظامي اعلام کرد:دختران بد حجاب 50 هزار تومان جريمه خواهند شد
پس حتما قبل از ازدواج ، خلافي دختر رو در بياريد
به مامانم میگم چه صیغه ایه هرچی پسر خوشگله گیر دختر زشت میفته هرچیم دختر خوشگله گیره پسر زشت میفته...؟
!میگه : واسه تو که بد نشد
با این قیافت کم کم یه آنجلینا جولی گیرت میاد
منومیگی
سلام. خیلی دلم واست تنگ شده.. گفتم اس ام اس بدم بدونی به یادتم
وای! قربونت برم پســر گلم، چقدر با محبت شدی؟
ای بابا.. چیزه مامان.. اشتباهی فرستادم
برای ریشه کنی بیماری مالاریاW.H.O درخواست ۳.۲ میلیارد دلار کرده، یعنی با پول اختلاس میتونستن مالاریا رو ریشه کن کنن
یکی از بچه های کوچیک فامیل داره با اخم کارتون می بینه، میگم بچه چیه اینقدر اخم کردی؟
میگه از بس سانسور کردن، نفهمیدم چی شد اصلا
بچه بدی باشی میبرمت پیش آقا سفیر....
[تهدید کودکان - برزیل]
توجه کردین، گاز اولی که به پیتزا میزنی، قسمت نوک تیزشه پر از ملات، گاز بعدی وسطشه که تشکیل شده از قارچ به اضافه ی پنیر پیتزا، گاز آخر هم انتهاشه که همون نون پنیر خودمونه!
لذتی که در پاشیدن گاز پوست پرتقال تو چش و چال یه نفر هست تو خوردن خود پرتقال نیست !!!! لذت بردم که میگماااااا !!!!
یه اخلاق خوبی که پشه ها دارن تک خوریه ، شما فک کن مث مورچه ها رفیق باز بودن یه سوژه پیدا می کردن هشتصد تا از رفیقاشونو می کشوندن اونجا!!
دقت کردین از وقتی دیه شده 90 میلیون دیگه وقتی داریم از خونه میزنیم بیرون هیچ کسی نمیگه مراقب خودت باش ؟؟؟!!
کاش میشد هر شب از خودمون 1 سی سی خون بگیریم بریزیم تو یه نعلبکی بذاریم کنار تخت!
که این پشه ها بشینن عین بچۀ آدم بخورن دست از سر ما بردارن
بچه که بودم به تقلید از تام و جری همیشه سعی میکردم چوب کبریت رو بوسلیه کشیدن رو باسنم روشن کنم اما لامصب روشن نمیشد!!
یکی هم نیست بره به این پشه ها بگه خوب بی پدر خونتو خوردی بگیر یه گوشه بتمرگ
اینقدر دور نزن دو دقیقه دیگه باز گشنت بشه!
هیچی مثل این مساله رو اعصاب نمیره که
با یه نفرخداحافظی کنـیـــــم، بعد هم مسیر بشیــــــم...
بعد کنار هم هی راه بریــــــم...
بعد سرعتــــمون رو کم و زیاد کنیـــم که بیشتر از این ضایع نشیــم
داد زدم : خدایااااااااااااااا ا!
عصبانی گفت: اَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَه ... خستم كردید!! از امروز اسم من:
"فلگرا ایلیوم اسپرامونت بیزرتافالانژ ممفسی مولیسبره تتسانشو جینگه"
.. ببینم بازم جیگرشو داری صدام كنی؟!!؟
در ضمن مخفف هم نداره!!!
جاتون خالی دیشب رفته بودم شهر بازی و فقط به یه نتیجه رسیدم :
توی شهر بازی تو بعضی از این وسایل بازیش باید یه دکمه ی
"غلط کردم"
هم بزارن
از یارو میپرسن میدونی چرا زلزله میاد..میگه:
خدا قربونش برم پی ام میزاره..کسی جواب نمیده ..BUZZ میزنه!!
دقت کردی جمله ” تا ۵ دقیقه دیگه آماده ام.” خانوما
و جمله ” تا ۵ دقیقه خونه ام.” آقایون
یه معنی رو میده!!!
یعنی کافیه منتظر یه اهنگ باشی تو پی ام سی ، عمرا نشون بده ! اون اهنگ به خاطره ها میپیونده !!! تا دیروز روزی دیویست بار نشون میدادااااا!!!
تو دستشویی یکی از سرگـــرمیام اینه که مورچه ها رو غــرق میکنم ، بعد طی یک عملیات نجات حساب شده از غـرق شدن نجــاتشون میدم ! هــرچند ، شانس با بعضی هاشون یار نیست و در حین عملیات نجات ، جان بجــان آفــرین تسلیم میکنن . اما اونایی که زنده میمونن با انگیـزه بیشتری برمیگردن سرزندگیشون . اینجوری بهشون انگیزه زندگی تزریق میکنم
تا حالا دقت کردین ما به بانک اعتماد میکنیم پولامونو میذاریم اونجا ولی بانک به ما اعتماد نداره حتی خودکار هاشو هم زنجیر کرده!!...
تاحالا دقت کردی وقتی کباب با برنج میخوریم ۹۰% حواسمون به اینه که هر دوتاش باهم تموم شه!
دعوت مودبانه ی بابام از من برای صرف شام :
تَن لَشتو از پشت كامپیوتر جمع كن بیا پای سُفره پهن شو !
به این میگن بابا !!!!
به مامانم میگم میخوام یه خونه جدا بگیرم و کم کم مستقل بشم.
میگه: برو... برو مستقل شو... برو ایدز بگیر.....!!!
اینایی که میگن شبا نباید چیزی خورد، گ....ه اضافی میخورن،
اگه نمیشه پس یخچال چرا چراغ داره؟!!!
تا حالا دقت كردین لذتی که در پرت کردن شلوار گوشه اتاق هست, تو زدنش به چوب لباسی نیست !
هیچکس حق نداره از طرفش بپرسه “تو برا من چی کار کردی؟” تو ٧ میلیارد انسان تورو پیدا کرده، دیگه چیکار کنه !؟
معنی انواع بوق در ایران:
بوووق: سلام حاجی فدات شم
بوق: مسیرت کجاست؟
بوبوق: بیا بالا
بوووق: برو کنار عوضی!
بوق: خانوم کجا؟ برسونمت فدات شم؟
بووق بووق: وایسا الاغ نوبت منه
بوق: حله آقا
بوق: شما آژانس خواسته بودین؟
بوق بوق بوق: عروس چقدر قشنگه ایشالا مبارکش باد!
بوق: در پارکینگو بده بالا پدرسوخته
هیچ لذتی مثل این نیست که دو روز پیش تخمه خورده باشی امروز یه دونه رو فرش پیدا کنی بخوری
دقت کردین تو سریال های ایرانی هر وقت شخصیت اصلی سریال یه مشکل واسش پیش میاد میره مسجد آخوند مسجد هم دقیقا در مورد همون موضوع صحبت میکنه و همیشه هم با صحبت های آخوند مشکلش حل میشه؟؟؟!!! . .
آقــا واقعـــاً مــن مــونـــدم ! جمعیـــت دختــــرا ایــنــقــــد زیـــاده .. پــس چــرا شمـــاره شــانـسـى میــگیــرى هــمـش پـســر جــواب میــــده ؟!!
همین جا از تمامی مسئولین محترم مخابرات کمال تشکر رو دارم که هنوز my computer و control panel باز میشه و فیل.تر نشده !!!!
يکي از دوستام توي دانشگاه عاشق يه دختره شده بود که کاپشن آبي ميپوشيد...
هوا گرم شده بود دختره بعد از عيد اون کاپشنو ديگه نپوشيد
دوستم گمش کرد!!!
خدا این استقامتی که به ریشهی موهای زائد داده اگه در ریشهی موهای غیر زائد قرار میداد اصلا معضلی به اسم کچلی وجود نداشت
پسر : یه بوس میدی ؟
دختر : اصلا! قبل از ازدواج نمیزارم منو ببوسی
پسر : ممم باشه
ازدواج کردی بهم زنگ بزن بیام ببوسمت ، قول دادیا
بابام اومده تو اتاقم میگه: اینترنت قطعه ؟؟؟
میگم نه چرا قطع باشه !؟
میگه اخه دیدم داری درس میخونی
سلام
اینجا دانشگاس .... تازه از سر جلسه امتحان بلند شدم
و دنبال عمه طراح سوالا میگردم
بدترین قسمت توالت فرنگی ؟؟؟؟؟؟؟
اینه وقتی سیفونُ میکِشی به جای این که اقدامی در رابطه با حذف عامل بیگانه بکنه ،بعد از چرخ چرخ عباسی ، صاف ذُل میزنه تو چشاتُ میگه: عمو یه دور دیگـــه
اگه یه روز صبح خیلی خوشحال از خواب بیدار شدی و دیدی همه چیز خیلی خوبه، نه غمی هست نه دردی بدون که دیشب تو خواب مردی
روحت شاد
یادت گرامی
شعاردختران درسال جديد:::: نه روسری نه توسری حکومت دوست پسری. شعارپسران::: نه سربازی نه جانبازی بزن بریم دختربازی .الله یاورماست 110دنبال ماست
اوّل پا داد
.
.
بعد هم یک دست داد و رفت
{اهدای عضو ، اهدای زندگی}