انجمن‌
درود به شما کاربر گرامی
شما عضو انجمن نيستيد! برای دسترسی به تمام امکانات انجمن عضو شويد! عضويت شما در انجمن کمتر از يک دقيقه زمان خواهد برد

پس از عضو شدن، شما می‌توانید در این انجمن فعالیت کنید

نکات کنکوری(4) 37613094016853234573 نکات کنکوری(4) 60007724113348378230 نکات کنکوری(4) 90814888429963826013
انجمن‌
درود به شما کاربر گرامی
شما عضو انجمن نيستيد! برای دسترسی به تمام امکانات انجمن عضو شويد! عضويت شما در انجمن کمتر از يک دقيقه زمان خواهد برد

پس از عضو شدن، شما می‌توانید در این انجمن فعالیت کنید

نکات کنکوری(4) 37613094016853234573 نکات کنکوری(4) 60007724113348378230 نکات کنکوری(4) 90814888429963826013
انجمن‌
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةنکات کنکوری(4) Mainأحدث الصورمكتبة الصورجستجوثبت نامورود

نکات کنکوری(4)

نويسندهپيام
kamyab
مدیر بخش ادبی
مدیر بخش ادبی
kamyab

شمار پست‌ها : 1379
اعتبار : 266
تاریخ پیوستن : 2012-02-04
ایمیل : kamyabsecret@yahoo.com
ذكر

نکات کنکوری(4) Empty
پستعنوان: نکات کنکوری(4)   نکات کنکوری(4) Icon_minitime20/4/2012, 04:06

یه دوس دخترم ندارم با خواهرش فرار کنم به مادرش قول ازدواج بدم داداششو بکشم با زن عموش رابطه داشته باشم بعد بمیرم در قالب باباش برگردم مامانشو طلاق بدم برم با زن عموش دوس شم بعد با خالش ازدواج کنم یه سوژه اساسی واسه یه سریال 90 قسمتی توپ برا فارسی 1 جور کنم

دوست دخدرم بهم اس ام اس داده:همه چیز بین ما تموم شده. میخوام ترکت کنم
دو دقیقه بعد دوباره اس ام اس زده: ببخشید شماره رو اشتباه زدم
قیافه من خیلی خوشحال
از ديشب تا حالا قیافه من گریه یا بسیار غمگین

دختره فرم دانشگاه پر کرده
نام:پریسا
نام خانوادگی:جلالی
فرزند: سوم
این چطوری کنکور قبول شده واسم سواله

پولهامونو به شیوه قدیم پای درخت چال کنیم از این سیستم بانکی امن تره یه روز اختلاسه یه روز رمزا لو میره فردا شعبه ها رو از جا می کنند می برند

میدونستید متوسط درآمد ماهیانه ای که سال 90 داشتید
بیشتر از 1میلیون تومن بوده
خودمم نمیدونستم همین الان اخبار گفت

گور بابای اونایى که وقتى خوشن ، میس کالشونیم
وقتى تنها میشن ،رفیق فابریکشونیم ,والا

هرکی ارمنی بلده بخونه
(هیراکرس متشون یسراف نزن روز یرایم راشف تدوخ هب یراد یلیخ منکیم ساسحا)
هرکی هم ارمنی بلد نیست از آخر بخونه

دیگه جوری شده که یارو بعد از اینکه امتحانای ثلث سومش تموم شد ۲۰ هزار تومن از ننه هه میگیره میپره استودیو سر کوچه یه آهنگ میخونه ، رفیقشم که با دوچرخه داره میره نون بخره به زور میاره توش فیت میده ، بعد میاد اینجا یه آیدی به اسم دختر تو فیس بوک میسازه میاد لینکه آهنگش رو میزاره زیرش مینویسه بچه ها فوق الاده اس حتما دانلود کنـــــــــــــــــید ! بعد این بیرونی ها هم که نمیدونن جریان چیه ! میبینن عکسه دختر بالای پسته هست فک میکنن روش کلیک کنن عکس ** دختره نمایان میشه روش کلیک میکنن آهنگه یارو دانلود میشه ! میزنن رو سی دی میزارنش تو ماشین سمند ، تو مهمونی ، تو عروسی …. همه جا. از یارو استقبال میشه ، میره اونور ، روز و شب کنسرت میزاره ……خلاصه اینجوری میشه که امثال حسین تهی و تتلو و اردلان طعمه و اینا به مرور زمان ساخته میشن

خدایا…! اندکی نفهمی عطا کن،که راحت زندگی کنیم! مردیم از بس فهمیدیم و به روی خودمون نیاوردیم

ایرانی ها از قرنها پیش با فناوری نانو آشنا بودند
نانو خیار ، نانو گوجه ، نانو رب ، نانو هندوانه
نانو خربزه ، نانو ماست ، نانو آبدوغ ، نانو بادمجان

واسه یه مجلس خانوادگی آخوند دعوت کردن. گستره ی مخاطب: از 90 ساله بگیر تا جنین
حالا با این شرایط نیم ساعت تمام داشت در باب «آداب نزدیـ.کی در اسلام» حرف می زد!! یعنی دهنمون سرویس شد تا سخنرانیش تموم شه

خدایا بهتر نبود از همون سیستم طالبی واسه هندونه استفاده میکردی و تخمه هاش یه جا جم بود؛ نه اینجور پخش و پلا !؟

یه زمانی بهمون میگفتن “یه دقیقه از اون اینترنت لامصب بیا بیرون میخوام تلفن کنم

توافق کردیم که 38 روز دیگه بریم بغداد، اونجا توافق کنیم که 50 روز بعدش کجا بریم تصمیم بگیریم که 60 روز بعد از اون راجع به چه موضوعی 70 روز بعدش بحث کنیم. یه شبم کاترینُ بردیم سفارت یه شامی بش دادیم، نمَک گیر شه
[ خلاصه مذاکرات "سازنده" استانبول ]

ما داریم گند میزنیم باورتون نمیشه ؟؟

واژه های ویژه رآیش (ریاضی) * کران : قطر /نیمکران : شعاع / هَمُک‌بَران : متساوي الاضلاع / هم‌سوبران : مُتَوازِی الأضلاع و......

واژه های ویژه رایانه و فناوری * رایانه : کامپیوتر / رایان کیف : لپ تاپ / رایاندیس : تبلت / رایانسک : نوت بوک/ رایانامه : ایمیل / تایپ : رایانویس

ا امروز روز جهاني لبخند زدن دختران در خيابان بود؟
.
.
.
يا من تمام مدت با زيپ باز پياده روي کردم !؟!

دختره تا دیروز که خونه باباش بود از شیلنگ حیاط آب میخورد, الان که ازدواج کرده میگه آب معدنی دماوند استاندارد نیست

شنیده بودم سال2012 قراره همه چیز تموم بشه ولی فکر نمیکردم از اینترنت ایران شروع بشه
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

نکات کنکوری(4)
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» نکات کنکوری (2)
» نکات کنکوری 3
» نکات کنکوری (5)
» نکات کنکوری (6)
» نکات کنکوری (7)