راهکارهایی برای تشخیص برخی تقلبها در صنایع غذاییتشخیص عسل خوب از بدبرای تشخیص عسل؛ سر گوگرد دار چوب کبریت را وارد عسل کرده(آغشته به عسل)سپس با فندک سعی کنید آن را آتش بزنید. اگر روشن نشد عسل خوبی خریدید.
یا با قاشق مقداری از آن را در ظرف آب سرد بریزید طوری که با فاصله از آن وارد آب شود. اگر مستقیم (اصطلاحا نخ عسل) در یک جا جمع شد عسل مرغوبیست
یا ظرف شیشه ای حاوی عسل را جلوی نور بگیرید اگر نور براحتی از آن عبور کرد عسل خوبی نیست، باید تیره باشد.
تشخیص رب گوجه فرنگی خوب از بدخیلی از کارخانجات برای تولید رب گوجه فرنگی از کدو استفاده میکنند. برای تشخیص اینگونه رب ها یک قاشق از رب را در یک لیوان آب حل کنید اگر قرمز رنگ بود خوب و اگر نارنجی یا زرد بود ، کدو است.
تشخیص شیر خوب از بدبرای تشخیص شیری که در آن شیر خشک کمتر استفاده شده، سر سوزن را وارد شیر کرده بیرون آورید اگر سریع قطره شیر چکید کیفیت آن پایین اگر زمان زیادی نیاز به چکیدن قطره بود کیفیت آن خوب است.
تشخیص چای خوب از بدبرای تشخیص چای یک پیمانه در آب سرد بریزید. اگر آب سریع رنگ گرفت در چای از رنگ استفاده شده اگر زمانی حدود۲۰ دقیقه برای رنگ گرفتن آب زمان نیاز بود چای خوبی است.