انجمن‌
درود به شما کاربر گرامی
شما عضو انجمن نيستيد! برای دسترسی به تمام امکانات انجمن عضو شويد! عضويت شما در انجمن کمتر از يک دقيقه زمان خواهد برد

پس از عضو شدن، شما می‌توانید در این انجمن فعالیت کنید


راهکارهایی برای تشخیص برخی تقلبها در صنایع غذایی 37613094016853234573 راهکارهایی برای تشخیص برخی تقلبها در صنایع غذایی 60007724113348378230 راهکارهایی برای تشخیص برخی تقلبها در صنایع غذایی 90814888429963826013
انجمن‌
درود به شما کاربر گرامی
شما عضو انجمن نيستيد! برای دسترسی به تمام امکانات انجمن عضو شويد! عضويت شما در انجمن کمتر از يک دقيقه زمان خواهد برد

پس از عضو شدن، شما می‌توانید در این انجمن فعالیت کنید


راهکارهایی برای تشخیص برخی تقلبها در صنایع غذایی 37613094016853234573 راهکارهایی برای تشخیص برخی تقلبها در صنایع غذایی 60007724113348378230 راهکارهایی برای تشخیص برخی تقلبها در صنایع غذایی 90814888429963826013
انجمن‌
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةراهکارهایی برای تشخیص برخی تقلبها در صنایع غذایی Mainأحدث الصورمكتبة الصورجستجوثبت نامورود

 

 راهکارهایی برای تشخیص برخی تقلبها در صنایع غذایی

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
Saeid
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت
Saeid


شمار پست‌ها : 1204
اعتبار : 351
تاریخ پیوستن : 2012-01-26
سن : 33
ذكر

راهکارهایی برای تشخیص برخی تقلبها در صنایع غذایی Empty
پستعنوان: راهکارهایی برای تشخیص برخی تقلبها در صنایع غذایی   راهکارهایی برای تشخیص برخی تقلبها در صنایع غذایی Icon_minitime9/12/2012, 14:19

راهکارهایی برای تشخیص برخی تقلبها در صنایع غذایی

تشخیص عسل خوب از بد

راهکارهایی برای تشخیص برخی تقلبها در صنایع غذایی Xhlbht5zthwo7nrdlwg3

برای تشخیص عسل؛ سر گوگرد دار چوب کبریت را وارد عسل کرده(آغشته به عسل)سپس با فندک سعی کنید آن را آتش بزنید. اگر روشن نشد عسل خوبی خریدید.
یا با قاشق مقداری از آن را در ظرف آب سرد بریزید طوری که با فاصله از آن وارد آب شود. اگر مستقیم (اصطلاحا نخ عسل) در یک جا جمع شد عسل مرغوبیست
یا ظرف شیشه ای حاوی عسل را جلوی نور بگیرید اگر نور براحتی از آن عبور کرد عسل خوبی نیست، باید تیره باشد.


تشخیص رب گوجه فرنگی خوب از بد

راهکارهایی برای تشخیص برخی تقلبها در صنایع غذایی K1mvtrtgcdds6aw1npgt

خیلی از کارخانجات برای تولید رب گوجه فرنگی از کدو استفاده میکنند. برای تشخیص اینگونه رب ها یک قاشق از رب را در یک لیوان آب حل کنید اگر قرمز رنگ بود خوب و اگر نارنجی یا زرد بود ، کدو است.

تشخیص شیر خوب از بد


راهکارهایی برای تشخیص برخی تقلبها در صنایع غذایی Pdvxgbl4a655gki4dp

برای تشخیص شیری که در آن شیر خشک کمتر استفاده شده، سر سوزن را وارد شیر کرده بیرون آورید اگر سریع قطره شیر چکید کیفیت آن پایین اگر زمان زیادی نیاز به چکیدن قطره بود کیفیت آن خوب است.


تشخیص چای خوب از بد

راهکارهایی برای تشخیص برخی تقلبها در صنایع غذایی Yy4zy7nh9rs8y9jm7gi8

برای تشخیص چای یک پیمانه در آب سرد بریزید. اگر آب سریع رنگ گرفت در چای از رنگ استفاده شده اگر زمانی حدود۲۰ دقیقه برای رنگ گرفتن آب زمان نیاز بود چای خوبی است.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://ordibeheshtiha.ir
 
راهکارهایی برای تشخیص برخی تقلبها در صنایع غذایی
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» یک فروشگاه اینترنتی قابل اعتماد را چگونه تشخیص دهیم؟
» 5 ماده‌ غذایی که از چین و چروک جلوگیری می‌کند
» 5 ماده غذایی که باعث تضعیف استخوان می شوند!
» آشنایی با برخی واژه های ایرانی ( طنز )
» بی فرهنگی هایی که برخی "زرنگی" می پندارند

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
انجمن‌ :: مطالب گوناگون :: گفتگو آزاد :: آشپزی-
پرش به: