مواد لازم برای 12 نفر:آرد دو پیمانه
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر یک پیمانه
پوست رنده شده دو عدد لیمو
کره بدون نمک یا مارگارین نصف پیمانه
پنیر ریکوتا یک پیمانه
تخممرغ بزرگ یک عدد
آب لیموی تازه یک قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
شاتوت تازه یک پیمانه
شکر برای پاشیدن روی کیک مقداری
طرز تهیه:* فر را از قبل روی حرارت 350 درجه سانتیگراد گرم کنید. درون 12 قالب کیک فنجانی، کاغذ شیرینی قرار دهید.
* درون کاسهای متوسط آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را خوب با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. در کاسهای کوچک شکر و پوست لیمو را با هم مخلوط کنید.
* با استفاده از یک همزن برقی، کره و شکر و مخلوط پوست لیمو را آن قدر هم بزنید تا کاملاً پف کنند.(حدود 2 دقیقه)
* پنیر را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. تخممرغ، آب لیمو و وانیل را نیز به مخلوط اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.
* ترکیبات خشک را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. با یک قاشق بزرگ درون هر قالب را تا نیمه از مایه آماده شده پر کنید.
* روی هر کدام از مایه درون قالبها سه عدد شاتوت قرار داده سپس روی آنها را با مابقی مایه کیک، بپوشانید و روی آنها شکر بپاشید.
* کیکهای فنجانی را درون فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که رویه آنها کمی قهوهای طلایی رنگ شدند حرارت دهید.
* 5 دقیقه صبر کنید کیکها کمی خنک شوند سپس آنها را میل کنید.