در 18 آبان 1389 تلویزیون فارسی BBC در ادامه دروغ پردازی های تاریخی خود یک فیلم 45 دقیقه ای درباره حرکت و حمله و جنگ الکساندر مقدونی در ایران بزرگ نشان داد، که سراسر دروغ پردازی های احمقانه بدون مدرک و سند بود. بریتانیائی ها فکر می کنند مردم جهان مانند خودشان احمق هستند، که هر پرت و پلا را قبول کنند. قرن های استعماری گذشته و اینک جهان در سطح دیگری از تمدن قرار دارد، در ساختار های تاریخی اجتماع و مقالات دیگر نوشته و توضیح داده ام. در این فیلم با حقه بازی مسیر الکساندر مقدونی را طی کردند، و همانند تاریخ استعماری با گفتن پرت و پلا های بی نشان و مدرک، قصد اغفال داشتند. حتی در این دروغ ها از حمله چنگیز مغول گفتند، ولی یکبار از موفقیت های تاریخی و اجتماعی ایران و ایرانی نگفتند. انگلیسی ها می خواهند با این دروغها برای خودشان و اروپا اسم و رسمی در تاریخ دست و پا و جور کنند، نمی فهمند که دروغ آخر عاقبت ندارد.
ابتدا در این فیلم کذایی با نشان دادن مقداری پاپیروس مصر باستان، و لوح بابلی می خواستند وانمود کنند، که دارند سند تاریخی در باره حمله اسکندر مقدونی رو می کنند. با همان پندار احمقانه انگشت روی یک پاپیروس گذاشتند و گفتند، اینجا نوشته الکساندر، و سعی کردند وانمود نمایند، که این پاپیروس ها درباره اسکندر مقدونی می باشند. مجری و گروه فیلم برداری در قرن 21، به همراه یک گردان زره پوش و تعدادی هلی کوپتر نیرو های ائتلاف، با ترس و لرز آشکار، در شمال عراق بدنبال رد دروغ نامه های اسکندر مقدونی می گشتند. مجری گوینده فیلم سعی می کرد، با تعریف های هیجان دار و شور انگیز به دروغ های تاریخی جنبه واقعیت بدهد، و کلی چاخان سرهم می کرد، مثلا جوی کوچک آبی پیدا کردند، و گفتند اینجا رود گمل است و هنوز کمی آب دارد، کنار آن دشت گوگمل است، و اینجا اسکندر داریوش هخامنشی را شکست داد.
این فیلم نشان داد که تاریخ دان های بریتانیا در دروغ الکساندر مقدونی گیج و منگ شده اند، با تمام ترفند هایی که بکار بردند، احمقانه و ندانسته چند بار به دروغ بودن داستان اسکندر اعتراف کردند. آنها با نشان دادن تکه فیلم های سینمایی از مثلاً جنگ داریوش با اسکندر، می خواستند فیلم کذایی مستند خود را شاید کمی واقعی جلو دهند. در جای دیگر می گوید، هر چه بشرق مدیترانه تا افغانستان و تاجیکستان می رویم، اسکندر در فرهنگ شفاهی مردم جایگاه ویژه ای دارد، آن احمق نمی داند که اسکندر اشکانی است نه الکساندر مقدونی. از رشوه گرفتن و ترسیدن و غیره و غیره در سپاه ایرانی گفتند، حتی با نشان دادن موزائیک تصویری بدون هیچ مدرک و سند آنرا به اسکندر مقدونی نسبت دادند.