سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بهتر است افراد مصرف میوهها و سبزی ها را در برنامه روزانه خود به ویژه صبحانه بگنجانند.
دکتر زهرا عبداللهی افزود: باید همواره یک ظرف بزرگ میوه روی میز، کابینت یا در داخل یخچال قرار داده تا خانواده با دیدن آن تشویق به مصرف میوه شوند.
وی گفت: میوه های تازه را به عنوان میان وعده در طول روز مصرف کرده و میوه هایی را خریداری کنند که بافت و پوست سالمی داشته و بیش از حد نرم نشده باشند.
وی تصریح کرد: والدین باید برای تشویق کودکان به مصرف میوه همواره به عنوان میان وعده، میوه را در نظر بگیرند و فراموش نکنند که ذائقه کودکان از دوران کودکی شکل می گیرد.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: بیشتر از میوههای کامل (با پوست) به جای آب میوه استفاده کنند تا بتوانند از فیبرهای موجود در آنها بهره ی بیشتری ببرند همچنین باید تنوع را در مصرف میوه ها رعایت کرد زیرا ترکیب میوه ها نیز با هم متفاوت است و بدین ترتیب می توان ویتامین ها و ترکیبات مختلف را دریافت کرد.
عبداللهی با تاکید بر این که از خوردن آب میوه های صنعتی پرهیز کنید، خاطرنشان کرد: یک لیوان آب میوه صنعتی، دارای ۱۰ قاشق چای خوری شکر است و بعضی از آن ها به وسیله آب رقیق شده اند.
وی اظهار داشت: از خوردن میوه هایی که روی دسرها یا شیرینی ها موجودند و به وسیله کرم یا خامه پوشیده شده اند، پرهیز کرده زیرا با خوردن این میوه ها علاوه بر ویتامین، مقدار زیادی چربی مضر و کالری وارد بدن می شود.