مدافع پيشين اينترميلان در مورد خروج الکس دل پيرو از يوونتوس و نحوه خروج او از اين تيم به شدت موضع گرفته است.
به نقل از ESPN استار، الساندرو دل پيرو که هنوز از سوي سران باشگاه يوونتوس با پيشنهاد تمديد قراردادي مواجه نشده احتمال ماندنش در تورين را بسيار کم عنوان کرد.
اکتبر گذشته آندره آنيلي رئيس باشگاه گفته بود که اين آخرين فصل الکس در ترکيب بانوي پير است و در پايان فصل اين بازيکن 37 ساله پس از 19 سال از اين تيم جدا خواهد شد.
دل پيرو در اين مورد گفت: آن طور که مشخص است فينال کوپا ايتاليا برابر ناپولي آخرين ديداري است که من ميتوانم براي يوونتوس به ميدان بروم. اکنون ترجيح ميدهم فقط به شرايط کنوني تيم فکر کنم. هواداران هر روز به من ابراز احساسات ميکنند که اين براي من فوقالعاده است. چيزي که قرار است اتفاق بيفتد، بدون شک بايد اتفاق بيفتد. براي من مهم اين است که شما بتوانيد سمبل يک باشگاه باشيد. اين موضوع اهميت بسياري دارد. اين بدان معنا خواهد بود که شما در داخل و خارج از زمين مسئوليت داريد.
خروج الکس دل پيرو از يوونتوس و نحوه برخورد با وي در باشگاهي مانند يوونتوس انتقادات زيادي را به همراه داشته است.
مارکو ماتراتزي همتيمي پيشين وي در تيم ملي ايتاليا در اين مورد گفت: برخورد اينچنيني با الکس مرا متعجب نميکند. قدرشناسي در فوتبال ايتاليا سالها است که مرده.