محمد رويانيان در گفتگويي در خصوص صحبتهاي انجام شده مبني بر انتقادهايي از سوي پيشکسوتان و شايعه استعفايش اظهار داشت: همه ميدانند ما فردا يک بازي حساس و سرنوشت ساز مقابل الهلال عربستان داريم اما متاسفانه اظهارنظرهايي را ميبينم که دليلش براي من در آستانه اين بازي جاي سوال دارد! مثلا اختلاف دنيزلي و کريمي را شايعه مي کنند و مدعي ميشوند که کريمي فصل آينده در ليست دنيزلي نيست يا رويانيان ميرود؛ اينها به چه علت چنين جوسازي مي کنند؟
وي افزود: آقايان دوست داريد پرسپوليس برابر الهلال عربستان ببازد؟ ميدانيد با اين نوشتههاي خودتان چه کار ميکنيد؟ اولا بايد به برخي آقايان بگويم دنيزلي با کريمي است؛ شک نکنيد آنها رابطه بسيار نزديک و خوبي با هم دارند و کوچکترين مشکلي با يکديگر ندارند. همه حرفهايي که ميزنيد نادرست است اما اميدوارم حداقل خودتان دليلش را بدانيد که چيست!
وي خاطرنشان کرد: تمام بازيکنان با تمام توان خود زحمت ميکشند همه با هم ياعلي گفتند و همقسم شدند تا با تمام قوا 2 يا 3 نتيجه بد گذشته را در ليگ برتر جبران کنند.
وي افزود: پرسپوليس دوست دارد قدرت خود را در اين بازي نشان دهد که انشاءالله با تلاش بازيکنان اين اتفاق ميافتد. فقط اميدوارم هواداران بيايند تا آقايان بدانند که هواداران پرسپوليس با اين حرف و حديثها و شايعات کنار نميکشند، چون پرسپوليس مال آنهاست.
رويانيان خاطرنشان کرد: من هم با تمام توانم پشت سر پرسپوليس هستم. اگر الهلال را شکست دهيم طي نظرسنجياي از هواداران ميخواهيم تا بهترينها را با طرحي ويژه به ما معرفي کنند و ما هم از آنها قدرداني کنيم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس تاکيد کرد: در حال حاضر همه چيز در پرسپوليس عادي است و کوچکترين مشکلي نيست. ما آمادگي کامل داريم تا با هماهنگي و اعتماد به بازيکنان به هدف خود برسيم.
وي افزود: خودتان تمرينات يکي دو روز گذشته ما را ببينيد، چرا چشمهايتان را ميبنديد؟ بازيکنان در کنار هم ميخندند و با انگيزه تمرين ميکنند. اکنون وضعيت ما مناسب است اما برخيها در اين شرايط حساس بيرون گود نشستهاند و انتقاد ميکنند. آقايان تصور شما خيال است و مطمئن باشيد همه دست به دست هم با کمک 100 هزار نفري هواداران که نيازي به دعوت من ندارند روز سهشنبه جشن صعود را به مرحله بعد خواهيم رساند.
رويانيان تاکيد کرد: پرسپوليس فردا نماينده ايران است و قطعا با برد الهلال همه ايرانيها خوشحال ميشوند. چون فوتبال ما هميشه بهتر از اين عربها بوده و بايد اين را ثابت کنيم.