اين روزها ميثاق معمارزاده در حال گذراندن شرايطي است كه شايد در تمام دوران فوتبالش مشابه آن را تجربه نكرده بود. دروازهبان پرسپوليس كه به عنوان مقصر اول شكستهاي اين تيم به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است در واكنش به اين انتقادها ميگويد: «يك روزي آدم يك اشتباهي كرده و برخي انتقاد ميكنند. اين ايرادي ندارد اما وقتي با غرض و مرض دنبال حاشيه درست كردن يا دنبال تخريب يكي باشند و يكي را بزنند، درست نيست.»
ميثاق با گلايه از اينكه سه ماه است منتقدان روزگارش سياه كردهاند و شب و روز او را ميكوبند ميگويد: «من نميدانم واقعا به چه دليلي اين كارها را ميكنند. چهار، پنج موقعيت مسلم گلزني را از دست داديم اما كسي نگفت چرا اين توپها گل نميشود.»
او از تلاش باشگاه براي آوردن جانشين در پست دروازه هم دل خوشي ندارد: «نيمفصل كه تمام شد عنوان ميكردند، فلان دروازهبان را ميآوريم. دروازهباني را روي سر من چماق كردند كه در نيم فصل دوم براي تيمش دو بازي هم نكرد. بعد رفتند يك دروازهبان ديگر را آوردند و بازيهاي باشگاههاي آسيا را سپردند به او. آسمير كه آمد خيلي ناراحت شدم، چرا كه با اين كار فشار زيادي به من وارد شد. وقتي من ماهي يك بار بازي ميكنم، چه انتظاري ميشود از من داشت؟! در اين شرايط بايد چه ميكردم؟»
ميثاق از اينكه در اين شرايط سخت مورد حمايت قرار نگرفته هم گله ميكند: «حمايت كردن يك بحث است اما مرا زدند، آن هم با همه توانشان. من دنبال حمايت كسي نبودم و تنها راضي به اين بودم كه مرا نزنند كه به تيم ضربه نخورد. من بايد ميرفتم و در زمين براي پرسپوليس بازي ميكردم و متاسفانه برخيها جو را به گونهاي به وجود آورده بودند كه هر زمان اشتباهي در زمين صورت گرفت، همه نگاهها به سوي من برگردد. اينهايي كه چنين كارهايي انجام ميدادند، بايد پاسخگو باشند.»
با شرايط سختي كه دروازهبان پرسپوليس در آن قرار گرفته طبيعي است كه به فكر پايان فصل و فرار از اين اوضاع باشد، اما ميثاق ميگويد: «من لحظهشماري نميكنم فصل تمام شود، لحظهشماري ميكنم اين مشكلات تمام شود. البته قرارداد هم ندارم و بايد ببينم چه ميشود. ما مرتكب اشتباه بزرگي شدهايم. احتمال اينكه چنين مشكلاتي در فصل آينده باشد نيز وجود دارد. وقتي فشار از بيرون به تيم وارد ميشود، معمارزاده باشد يا نباشد فرقي نميكند.»
دفاعيات دروازهبان سياهبخت هنوز تمام نشده. او بخشي از تقصيرات را هم متوجه خط دفاعي تيمش و تغييرات آن ميداند: «خط دفاعي ما در هر بازي عوض ميشود و با اين شرايط براي دروازهبان هم كار سخت ميشود. من كه در ليگ قهرمانان نيستم اما وقتي در ليگ براي تيم بازي ميكنم، دفاع تيم به مانند مسابقات آسيايي انگيزه ندارد. خود من هم تحت فشار بيروني و دروني قرار ميگيرم و گل ميخورم. بله، قبول دارم گل هم خوردهايم اما مگر تيمهاي ديگر گل نخوردند؟ آنها هم خوردند، بد هم خوردند اما كسي گل خوردنشان را نميبيند.»