مصطفي دنيزلي در خصوص بازي روز سهشنبه مقابل الهلال عربستان عنوان کرد: با توجه به اتفاقاتي که براي پرسپوليس افتاده وظيفه دارم آرامش را در اين تيم برقرار کنم تا بتوانيم با تمرکز لازم برابر تيم خوب الهلال قرار بگيريم.
وي افزود: در عربستان نتيجه خوبي گرفتيم اما در بازي سهشنبه به فکر برد و سرگروهي هستيم. الهلال هم قطعا براي کسب امتياز به ايران ميآيد و با توجه به نزديکي دو تيم بازي سخت و حساسي را در پيش داريم.
دنيزلي تاکيد کرد: پس از بازي مقابل تراکتورسازي با آن نتيجه بد سعي ميکنم بيشتر بازيکنان را به هم نزديک کنم. ضمن اينکه اميدوارم هواداران ما را در ديدار مقابل الهلال مثل بازي با الغرافه تنها نگذارند.
صحبت های محمد رویانیان :
محمد رويانيان پس از تمرين امروز در جمع خبرنگاران، گفت: با توجه به اتفاقات گذشته امروز سعي کرديم در کنار بازيکنان، يک نوع ريکاوري داشته باشيم. شرايط ما در حال حاضر بحراني نيست. يک بازي بسيار سخت را در پيش داريم و بايد به اين بازي فکر کنيم.
وي افزود: امروز به تمرين پرسپوليس آمدم تا به آنها بگويم با تمام توان به کار خود ادامه دهند. من سردار رويانيان هستم و خدا آن روز را نياورد که اينطور ناراحتي هواداران پرسپوليس را ببينم. نميدانستم ممکن است برخي اوقات اينقدر تنها باشم.
رويانيان ادامه داد: بازيکنان ما بايد تمام فکر و ذکر خود را معطوف به بازي با الهلال کنند. بازيهاي آسيايي با يک برد شيرين مقابل الهلال بايد به کام هواداران شيرين شود تا ما به عنوان سرگروه به مرحله بعدي ليگ قهرمانان آسيا راه پيدا کنيم.
رويانيان در پاسخ به اين سؤال که آيا پيغام هواداران مبني بر ناراحتي آنان از بازيکنان را به عوامل تيم رسانيد يا خير، گفت: بله، در اول صحبتهايم اين کار را کردم. بچههاي ما خودشان حس ميکنند که چرا هواداران ناراحت هستند. بچههاي پرسپوليس نياز به حمايت روحي و رواني دارند. در حال حاضر عاقلانه نيست که آنها را تضعيف کنيم. پرسپوليس نياز به حمايت دارد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در جواب سؤال يکي از خبرنگاران که پرسيد آيا برخورد با معمارزاده که در ابتداي فصل از سپاهان پيشنهاد داشته اما را قبول نکرده، خوب است، عنوان کرد: زياد نبايد در اين باره شلوغ کرد. ميثاق بازيکني است که ارزشهاي خوبي دارد و موفق بوده اما در برههاي از زمان دچار اشتباهاتي شده است.
وي اضافه کرد: برخي از سؤالات در مورد معمارزاده شخصي است و اين خوب نيست. بايد سؤال درخصوص يک بازيکن کلي باشد. اساساً وقتي بازيکن با اين هجمه و برخوردها مواجه شود، خوب نيست. الان ميثاق نياز به حمايت دارد تا بلند شود. من خودم در جلسه امروز در اولين مرحله اسم ميثاق را بر زبان آوردم و يک روحيه مثبتي به او تزريق کردم. به زودي با ميثاق حرف ميزنم و به او دلداري خواهم داد. بايد قبول کرد که پرسپوليس همين است و نميشود کاري کرد اما بازيکنان ما پتانسيل خوبي دارند.
رويانيان در پاسخ به اين سؤال که آيا معمارزاده ميتوانست همه چيز را تمام کند و هواداران را به خوردن يخ در بهشت تشويق نکند، گفت: به نظرم مصاحبه معمارزاده را کمي تند نوشتند. ايشان اين کار را نکرده است. معمارزاده بچه خوبي است. من خيلي متاسفم از اينکه تمام تلاشهاي خود را براي موفقيت پرسپوليس انجام دادهايم اما به خواستههاي خودمان نرسيدهايم. اگر در آسيا به عنوان سرگروه بالا برويم خيالمان راحت است و خستگيمان از بدن بيرون ميرود و ما بايد الان به خوبيها فکر کنيم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس تاکيد کرد: اگر خدا بخواهد، اين ماشيني که از اول فصل تحويل گرفتهايم به شرايط ايدهآل ميرسانيم. همه چيز دست خداست اما از هواداران فهيم پرسپوليس ميخواهم به ما فرصت بدهند. فصل آينده تيمي ميبنديم که هواداران منتظر آن هستند، اما در حال حاضر بايد به فکر بازي سخت مقابل الهلال باشيم. من از تک تک هواداران ميخواهم در بازي روز سهشنبه همه بازيکنان را از کوچک و بزرگ تشويق کنند، از جمله ميثاق معمارزاده را.
رويانيان يادآور شد: معمارزاده بچه ايران و يک فوتباليست با ارزش براي ما است. خواهش ميکنم همه چيز را سر او خراب نکنيد. ما همه در نتايج پرسپوليس سهيم هستيم و نقش داريم. الان همه زير سؤال هستيم نه يک نفر. در بازي برابر تراکتور بايد اين را قبول کرد که همه شکست خورديم.
وي در پاسخ به اين سؤال که برخي نظرشان اين است که با اعلام اخباري مبني بر انتشار ليست اخراجيهاي پرسپوليس مشکل اين تيم چند برابر شده، اظهار داشت: انگيزه برخي بازيکنان ضعيف است، اما اين اشتباه است، چون يک بازيکن و يا يک انسان و مدير تا آخرين لحظه بايد کارش را انجام دهد، در اين صورت ميگويند او با وجدان است. اگر مسئولي بداند که 48 ساعت ديگر جايي در قسمت خود ندارد، کم کاري کند بيوجدان است چون خيانت کرده است.
وي افزود: يک نگهبان و يا يک سرباز تا موقعي که هم پستي بعدي او پست او را تحويل نگرفته اگر بخواهد پا کج بگذارد، خيانت کرده مخصوصا در جاي حساسي مثل پرسپوليس. اگر نگهباني که در پست خود حضور دارد، ترک پست کند، يک جبهه و يا يک مملکت را از بين ميبرد.
رويانيان عنوان کرد: مثال ديگري بخاطر اهميت موضوع ميزنم. مثلا خلباني در پرواز حضور دارد. ايشان اگر پست خود را ترک کند و در دلش بگويد يک ساعت ديگر برميگردم و کار خود انجام ميدهم، چه اتفاقي ميافتد يا اين خلبان ميگويد من بعد از پرواز بازنشسته ميشوم و کاري به هيچ چيز نداشته باشم آيا با اين اختلاف مشکلي پيش نميآيد. اين موضوع در شرايطي است که يک خلبان ميخواهد روي زمين بنشيند و پس از آن ميخواهد حکم بازنشستگياش را بگيرد. پس به اين نتيجه ميرسيم که يک مسئول يا مدير و بازيکن بايد تا لحظه آخر پست خود را تمام کند.
مديرعامل پرسپوليس خاطرنشان کرد: عقل من اين را ميگويد که يک مسئول، سرباز و يا کارگر و کارمند و حتي راننده معمولي هر اتفاقي ممکن است برايش در يک کار ضروري اتفاق بيفتد ولي اين عزيزان حق ندارند تا به هدف خود نرسيدهاند وظيفه خود را ترک کنند اگر چه اين را بدانند که اگر به مقصد برسند، حکم اخراج آنها آماده است. پس به اين نتيجه ميرسيم بازيکني که به ميدان ميرود و حتي اين موضوع را ميداند که در فصل آينده نيست، بايد تا موقعي که هست، تلاش خود را انجام دهد.
رويانيان گفت: شايد يک 5 يا 10 بازيکن فصل آينده نباشند. من نميدانم چند نفر هستند اما واقعا اين بازيکنان ميتوانند وجدان خود را زير پا بگذارند تا قبل از اينکه به هدف خود برسند؟ اگر بازيکني اينگونه باشد کمال بيوجداني و بيانصافي است. من باورم نميشود، بازيکني اينطور باشد. من تا الان انساني را نديدهام که با اين فکر تصميم بگيرد و وجدان و شرافت خود را زير پا بگذارد. به نظر من اينگونه مسائل وجود ندارد چون در ذهن من نميگنجد و من هرگز باورم نميشود.
رويانيان درباره اعتراض برخي از هواداران به مصطفي دنيزلي گفت: ما با دنيزلي قرارداد داريم و نميتوانيم بگوييم آقاي دنيزلي خداحافظ و ما شما را نميخواهيم. دنيزلي بايد در پرسپوليس بماند و همه چيز را درست کند. برخي از پيشکسوتان هم نظر ميدهند چون دلشان براي اين تيم مي سوزند. من به پيشکسوتان ميگويم بيايند و به پرسپوليس کمک کنند. پرسپوليس شيري است که در حال حاضر بيمار است اما شير با بيماري پلنگ نميشود، شير هميشه شير است فقط بايد بيماري آن را درست کرد.
وي در پايان درباره بدهيهاي باشگاه نيز گفت: ما از 20 سال پيش بدهي داريم اما صحبتهايي با وزير ورزش داشتيم که اين مشکلات را حل کنيم.