انجمن‌
درود به شما کاربر گرامی
شما عضو انجمن نيستيد! برای دسترسی به تمام امکانات انجمن عضو شويد! عضويت شما در انجمن کمتر از يک دقيقه زمان خواهد برد

پس از عضو شدن، شما می‌توانید در این انجمن فعالیت کنید

کمر درد ناموسی !! 37613094016853234573 کمر درد ناموسی !! 60007724113348378230 کمر درد ناموسی !! 90814888429963826013
انجمن‌
درود به شما کاربر گرامی
شما عضو انجمن نيستيد! برای دسترسی به تمام امکانات انجمن عضو شويد! عضويت شما در انجمن کمتر از يک دقيقه زمان خواهد برد

پس از عضو شدن، شما می‌توانید در این انجمن فعالیت کنید

کمر درد ناموسی !! 37613094016853234573 کمر درد ناموسی !! 60007724113348378230 کمر درد ناموسی !! 90814888429963826013
انجمن‌
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةکمر درد ناموسی !! Mainأحدث الصورمكتبة الصورجستجوثبت نامورود

کمر درد ناموسی !!

4 مشترك
نويسندهپيام
kamyab
مدیر بخش ادبی
مدیر بخش ادبی
kamyab

شمار پست‌ها : 1379
اعتبار : 266
تاریخ پیوستن : 2012-02-04
ایمیل : kamyabsecret@yahoo.com
ذكر

کمر درد ناموسی !! Empty
پستعنوان: کمر درد ناموسی !!   کمر درد ناموسی !! Icon_minitime21/4/2012, 17:09

یه روز صبح یه مریض به دکتر مراجعه میکنه و از کمر درد شدید شکایت میکنه .
دکتره بعد از معاینه ازش میپرسه: خب، بگو ببینم واسه چی کمر درد گرفتی؟
مریض پاسخ میده:
من برای یک کلوپ شبانه کار میکنم. امروز صبح زودتر به خونه ام رفتم و وقتی وارد آپارتمانم شدم، یه صداهایی از اتاق خواب شنیدم! وقتی وارد اتاق شدم، فهمیدم که یکی با همسرم بوده!! در بالکن هم باز بود. من سریع دویدم طرف بالکن، ولی کسی را اونجا ندیدم. وقتی پایین را نگاه کردم، یه مرد را دیدم که میدوید و در همان حال داشت لباس میپوشید. من یخچال را که روی بالکن بود گرفتم و پرتاب کردم به طرف اون!! دلیل کمر دردم هم همین بلند کردن یخچاله.
مریض بعدی میاد و دکتر بهش میگه:
به نظر میرسه که تصادف بدی با یک ماشین داشتی. مریض قبلی من بد حال به نظر میرسید، ولی مثل اینکه حال شما خیلی بدتره! بگو ببینم چه اتفاقی برات افتاده؟
مریض پاسخ میده:
باید بدونید که من تا حالا بیکار بودم و امروز اولین روز کار جدیدم بود. ولی من فراموش کرده بودم که ساعت را کوک کنم و برای همین هم نزدیک بود دیر کنم. من سریع از خونه زدم بیرون و در همون حال هم داشتم لباسهام را میپوشیدم،شما باور نمیکنید؛ ولی یهو یه یخچال از بالا افتاد روی سر من!
وقتی مریض سوم میاد به نظر میرسه که حالش از دو مریض قبلی وخیمتره.
دکتره در حالی که شوکه شده بوده دوباره میپرسه «از کدوم جهنمی فرار کردی؟!»
مریض پاسخ میده :
خب، راستش توی یه یخچال بودم که یهو یه نفر اون را از طبقه سوم پرتاب کرد پایین ..!
با صدای بلند بخ با صدای بلند بخ با صدای بلند بخ با صدای بلند بخ با صدای بلند بخ با صدای بلند بخ با صدای بلند بخ با صدای بلند بخ با صدای بلند بخ با صدای بلند بخ با صدای بلند بخ با صدای بلند بخ با صدای بلند بخ با صدای بلند بخ با صدای بلند بخ

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Amir_click
ناظر انجمن
ناظر انجمن
Amir_click

شمار پست‌ها : 2058
اعتبار : 191
تاریخ پیوستن : 2012-02-22
ایمیل : Amir_Alone90@yahoo.com
ذكر

کمر درد ناموسی !! Empty
پستعنوان: رد: کمر درد ناموسی !!   کمر درد ناموسی !! Icon_minitime21/4/2012, 17:21

خنده خفن خنده خفن خنده خفن خیلی جالب بود
M0h3N
مدیر بخش سرگرمی
مدیر بخش سرگرمی
M0h3N

شمار پست‌ها : 1354
اعتبار : 180
تاریخ پیوستن : 2012-03-01
ایمیل : parham021_teh@yahoo.com
ذكر

کمر درد ناموسی !! Empty
پستعنوان: رد: کمر درد ناموسی !!   کمر درد ناموسی !! Icon_minitime21/4/2012, 17:40

مرسی کامیاب جوووووووووووووووووووووووووووون
کلــــــــــــــــــــــــــــی خندیدیم!
خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن خنده خفن
http://www.sharjia.ir
kamyab
مدیر بخش ادبی
مدیر بخش ادبی
kamyab

ذكر

کمر درد ناموسی !! Empty
پستعنوان: رد: کمر درد ناموسی !!   کمر درد ناموسی !! Icon_minitime21/4/2012, 17:47

امیر جون
آقا محسن
ممنونم
دیوانه دیوانه دیوانه دیوانه دیوانه دیوانه دیوانه دیوانه دیوانه دیوانه دیوانه
Saeid
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت
Saeid

شمار پست‌ها : 1204
اعتبار : 351
تاریخ پیوستن : 2012-01-26
ذكر

کمر درد ناموسی !! Empty
پستعنوان: رد: کمر درد ناموسی !!   کمر درد ناموسی !! Icon_minitime22/4/2012, 06:28

کلی خندیدیم. خدا نکشه تور رو kamyab
http://ordibeheshtiha.ir
kamyab
مدیر بخش ادبی
مدیر بخش ادبی
kamyab

ذكر

کمر درد ناموسی !! Empty
پستعنوان: س   کمر درد ناموسی !! Icon_minitime22/4/2012, 06:33

Saeid نوشته است:
کلی خندیدیم. خدا نکشه تور رو kamyab

کیو بکشه پس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کمر درد ناموسی !!
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1