نتایج یک نظرسنجی صورت گرفته در ۲۴ کشور جهان نشان میدهد که بخش زیادی از جمعیت جهان توانستهاند به مدد فناوری ایمیل و شبکههای اجتماعی مثل فیسبوک و توئیتر با هم ارتباط برقرار کنند.
به گزارش ایتنا به نقل از همکارانسیستم، بر اساس نتایج این نظرسنجی در سراسر جهان به طور متوسط از هر ده نفر شش نفر از شبکههای اجتماعی بازدید میکنند.
به گزارش رویترز، در حال حاضر ۸۵ درصد از مردم در سراسر جهان به فناوریهای آنلاین دسترسی دارند و با یکدیگر به تبادل ایمیل میپردازند و ۶۲ درصد نیز از طریق شبکههای اجتماعی با یکدیگر در ارتباط هستند.
بنا بر این گزارش شبکههای اجتماعی در کشورهای اندونزی، آرژانتین و روسیه بالاترین درصد کاربران را به خود اختصاص داده است. در اندونزی از هر ده نفر هشت نفر از شبکههای اجتماعی بازدید میکند. در آرژانتین، روسیه و آفریقای جنوبی این رقم ۷۵ درصد است.
این مطالعه همچنین نشان میدهد کشور مجارستان از نظر استفاده از ایمیل برترین جایگاه را به خود اختصاص داده است.
در این کشور۹۴ درصد از مردم از ایمیل برای ارتباط با یکدیگر استفاده میکنند. کشورهای سوئد، بلژیک، اندونزی، آرژانتین و لهستان نیز از این نظر رتبه بالایی را از آن خودکردهاند.
نتایج مطالعه خبرگزاری رویترز که با همکاری شرکت Ipsos انجام شده است نشان میدهد که اگر چه فیسبوک و دیگر شبکههای اجتماعی، وبلاگها و فرومهای اینترنتی همگی در آمریکا متولد شده است، اما کاربران این پایگاهها در آمریکا کمتر از ۶۰ درصد است.
کشور ژاپن نیز از نظر تعداد کابران شبکههای اجتماعی جایگاه پایینی دارد. این مطالعه نشان میدهد فقط ۳۵ درصد از مردم ژاپن از شبکههای اجتماعی بازدید میکنند.
بر اساس نتایج این مطالعه، کشورهای عربستان سعودی، هند و ژاپن از نظر استفاده مردم از ایمیل در جایگاه پایینتری قرار دارند. نسبت کاربران ایمیل در این سه کشور به ترتیب ۴۶، ۶۸ و ۷۵ درصد است.
کشورهای آرژانتین، استرالیا، بلژیک، برزیل، کانادا، چین، فرانسه، آلمان، بریتانیا، مجارستان، هند، اندونزی، ایتالیا، ژاپن، مکزیک، لهستان، روسیه، عربستان سعودی، آفریقای جنوبی، اسپانیا، سوئد، ترکیه و ایالات متحده آمریکا ۲۴ کشوری هستند که این نظرسنجی در آنجا انجام شده است.