Saeid مدیر کل سایت
شمار پستها : 1204 اعتبار : 351 تاریخ پیوستن : 2012-01-26 سن : 33
| عنوان: تاپیک آهنگهای ماندگار 2/3/2012, 22:04 | |
| نام ترانه: سوغاتی نام خواننده: هایده آلبوم: خداحافظ آهنگساز: محمد حیدری ترانهسرا: اردلان سرفراز تنظیم: ناصر چشمآذر ناشر ترانه: کمپانی آرگامان سال انتشار: ۱۳۵۵ دانلود آهنگ با حجم ۴.۹۴ مگابایت فقط اعضا قادر به دانلود آهنگ میباشند. متن ترانه: - نقل قول :
وقتی میای صدای پات از همه جادهها میاد انگار نه از یه شهر دور که از همه دنیا میاد تا وقتی که در وا میشه لحظه دیدن میرسه هر چی که جاده است رو زمین به سینه من میرسه آه... ای که تویی همه کسم بی تو میگیره نفسم اگه تورو داشته باشم به هر چی میخوام میرسم به هر چی میخوام میرسم... وقتی تو نیستی قلبمو واسه کی تکرار بکنم؟ گلهای خواب آلوده رو واسه کی بیدار بکنم؟ دست کبوترای عشق واسه کی دونه بپاشه؟ مگه تن من میتونه بدون تو زنده باشه؟ ای که تویی همه کسم بی تو میگیره نفسم اگه تورو داشته باشم به هر چی میخوام میرسم به هر چی میخوام میرسم... عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو نه من تو رو واسه خودم نه از سر هوس میخوام عمر دوباره منی تو رو واسه نفس میخوام ای که تویی همه کسم بی تو میگیره نفسم اگه تورو داشته باشم . به هر چی میخوام میرسم به هر چی میخوام میرسم...
| |
|
Saeid مدیر کل سایت
شمار پستها : 1204 اعتبار : 351 تاریخ پیوستن : 2012-01-26 سن : 33
| عنوان: رد: تاپیک آهنگهای ماندگار 3/3/2012, 14:46 | |
| نام ترانه: سفر نام خواننده: معین آلبوم: سفر آهنگساز: فرید زولاند ترانهسرا: لیلا کسری (هدیه) تنظیم: منوچهر چشمآذر سال انتشار: ۱۳۶۶دانلود آهنگ با حجم ۵.۷۹ مگابایت فقط اعضا قادر به دانلود آهنگ میباشند.متن ترانه: - نقل قول :
سفر کردم که از عشقت جدا شم دلم میخواست دیگه عاشق نباشم
ولی عشقت تو قلبم مونده ای وای دل دیونمو سوزونده ای وای
هنوزم عاشقم هنوزم عاشقم دنیای دردم مثه پروانهها دورت میگردم مثه پروانهها دورت میگردم
سفر کردم که از یادم بری دیدم نمیشه آخه عشق یه عاشق با ندیدن کم نمیشه
غم دور از تو بودن یه بی بال و پرم کرد نرفت از یاد من عشق سفر عاشقترم کرد
هنوز پیش مرگتم من بمیرم تا نمیری خوشم با خاطراتم اینو از من نگیری
دلم از ابر و بارون بجز اسم تو نشنید تو مهتاب شبونه فقط چشمام تو رو دید
نشو با من غریبه مثه نامهربونا بلا گردون چشمات زمین و آسمونا
میخوام برگردم اما میترسم میترسم بگی حرفی نداری
بگی عشقی نمونده میترسم بری تنهام بذاری
تو رو دیدم تو بارون دل دریا تو بودی تو موج سبز سبزه تن صحرا تو بودی
مگه میشه ندیدت تو مهتاب شبونه؟ مگه میشه نخوندت تو شعر عاشقونه؟
| |
|