مواد لازم: 3 و 4/1 پیمانه آرد سفید
4/3 قاشق چای خوری پودر خمیر مایه
4/3 پیمانه کره در دمای اتاق نرم شده
2/1 پیمانه شکر قهوه ای
2/1 ق.غذا خوری زنجبیل
2/1 ق. غذا خوری دارچین
2/1 ق. غذا خوری میخک
2/1 ق. غذا خوری جوز
4/1 ق. غذا خوری فلفل سیاه ریز
2/1 ق. غذا خوری نمک
1 عدد تخم مرغ بزرگ
2/1 پیمانه شهد و شیره شکر (molasses)
دستور آشپزی:1-در یک کاسه ی بزرگ آرد و مایه ی خمیر و ادویه جات را با یکدیگر مخلوط نمایید.
2-کره را با هم زن برقی به صورت کرم دا آورید. شکر را به آن اضافه نمایید و به هم بزنید تا نرم شود . و بعد آرد را به آن به آرامی اضافه کرده و با درجه ی کم مخلوط نمایید.خمیر را به سه قسمت تقسیم نمایید.و هر قسمت را درپلاستیک قرار دهید به مدت حداقل یک ساعت بگذارید در یخچال بماند. قبل از رول کردن بیسکویت در دمای محیط به مدت 5 تا 10 دقیقه قرار دهید تا گرم شود .
3-فر را تا مای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید . هر قسمت از خمیر ها را در آورده و روی کاغذ مومی قرار دهید و با وردنه به ضخامت 3 میلی متر صاف کنید دوباره خمیر را به مدت 5 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود . و بعد از یخگال خراج کرده و به وسیله چاقو خمیر را به شکل مورد نظر می برید. و برای قرار دادن دگمه از کشمش یا شکلات می توانید استفاده نمایید.
4-بیسکویت ها را در صفحه ی بدون روغن قرار داده و به مدت 8 تا 10 دقیقه زمان برای پخت آن لازم و کافی است .