انجمن‌
درود به شما کاربر گرامی
شما عضو انجمن نيستيد! برای دسترسی به تمام امکانات انجمن عضو شويد! عضويت شما در انجمن کمتر از يک دقيقه زمان خواهد برد

پس از عضو شدن، شما می‌توانید در این انجمن فعالیت کنید


ده رشته تحصیلی برتر و پردرآمد سال گذشته 37613094016853234573 ده رشته تحصیلی برتر و پردرآمد سال گذشته 60007724113348378230 ده رشته تحصیلی برتر و پردرآمد سال گذشته 90814888429963826013
انجمن‌
درود به شما کاربر گرامی
شما عضو انجمن نيستيد! برای دسترسی به تمام امکانات انجمن عضو شويد! عضويت شما در انجمن کمتر از يک دقيقه زمان خواهد برد

پس از عضو شدن، شما می‌توانید در این انجمن فعالیت کنید


ده رشته تحصیلی برتر و پردرآمد سال گذشته 37613094016853234573 ده رشته تحصیلی برتر و پردرآمد سال گذشته 60007724113348378230 ده رشته تحصیلی برتر و پردرآمد سال گذشته 90814888429963826013
انجمن‌
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةده رشته تحصیلی برتر و پردرآمد سال گذشته Mainأحدث الصورمكتبة الصورجستجوثبت نامورود

 

 ده رشته تحصیلی برتر و پردرآمد سال گذشته

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
kamyab
مدیر بخش ادبی
مدیر بخش ادبی
kamyab


شمار پست‌ها : 1379
اعتبار : 266
تاریخ پیوستن : 2012-02-04
سن : 34
ایمیل : kamyabsecret@yahoo.com
ذكر

ده رشته تحصیلی برتر و پردرآمد سال گذشته Empty
پستعنوان: ده رشته تحصیلی برتر و پردرآمد سال گذشته   ده رشته تحصیلی برتر و پردرآمد سال گذشته Icon_minitime24/2/2012, 19:40

یکی از اساسی‌ترین سوالات هر دانشجویی این است که آیا رشته‌ای که انتخاب کرده، بازار کار خوبی دارد؟ این روزها پیداکردن شغل مرتبط با رشته تحصیلی اهمیت زیادی پیدا کرده است؛ چرا که بسیاری تنها با علاقه وارد رشته‌ای در دانشگاه شده‌اند و پس از تحصیل کار مرتبط با رشته خود نیافته‌اند. از همین رو بسیاری قبل از انتخاب رشته دانشگاهی و ورود به دانشگاه، به تحقیق درباره بازار کار آن می‌پردازند.

در سال 2011 وضعیت استخدام در رشته‌های مرتبط نسبت به سال گذشته بهبود یافت. در امریکا 41 درصد از فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی که درخواست کار در رشته خودشان را برای شرکت های مختلف ارسال کرده بودند، حداقل یک پیشنهاد مصاحبه و استخدام دریافت کردند؛ اما همچنان 59 درصد باقی ماندند که شغلی مرتبط با رشته تحصیلی پیدا نکردند و یا بیکار ماندند یا به کار در رشته دیگری مشغول شدند. پس دانستن این که تقاضا در بازار کار و تجارت برای کدام رشته‌ها بیشتر است، اهمیت زیادی دارد. با برترین و پرتقاضاترین رشته های تحصیلی دانشگاهی در مقطع کارشناسی در سال 2011 در امریکا را که براساس آمار سازمان NACE یا همان National Association of Colleges and Employers تنظیم شده است، مرور می‌کنیم.

1. علوم کامپیوتر

بیش از ۵۶ درصد فارغ التحصیلان متقاضی کار رشته علوم کامپیوتر در سال 2011 حداقل یک پیشنهاد کاری دریافت کردند. فارغ‌التحصیلانی که هم در برنامه‌ها و هم در نرم‌افزارهای سیستمی تخصص دارند در اولویت قرار می‌گیرند. حقوق سالانه شاغلان در زمینه علوم کامپیوتر به طور میانگین سالیانه 36000 دلار است. البته باید توجه داشت که رشته علوم کامپیوتر با رشته مهندسی کامپیوتر تفاوت دارد. علوم کامپیوتر رشته فنی مهندسی نیست و فارغ‌التحصیلانش مهندس نمی‌شوند. یک رفتار طنز رایج بین دانشجویان علوم کامپیوتر هست که اگر به آنها مهندس بگویید، عصبانی می‌شوند!


2. حسابداری

در روزگار امروز حسابداری به یک موضوع حساس در شرکت‌های بزرگ تبدیل شده است و نیاز به حسابداران خبره که تحصیلات دانشگاهی معتبری داشته باشند وجود دارد. فارغ‌التحصیلان حسابداری هم روی کار در بخش خصوصی می‌توانند فکر کنند هم کار در بخش غیرخصوصی. متوسط حقوق سالیانه شان هم 50316 دلار است. البته رشته اقتصاد هم موقعیت شغلی خوبی دارد ولی پایین‌تر از حسابداری قرار می‌گیرد. متوسط حقوق سالیانه فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی رشته اقتصاد شاغل 54634 دلار است.


3. Finance (سرمایه‌گذاری – مدیریت)

تقریبا در هر صنعتی برای فارغ‌التحصیلان رشته‌های مدیریتی مرتبط با سرمایه‌گذاری موقعیت شغلی وجود دارد. یکی از موقعیت های شغلی مهم برای آن‌ها بانک‌ها هستند. این روزها بحث‌های مدیریت مالی و سرمایه‌گذاری اهمیتی بیش از پیش پیدا کرده و کار فارغ‌التحصیلان این رشته‌ها نیز حساس‌تر و تخصصی‌تر شده است. حقوق متوسط سالیانه شاغلان در این زمینه 53048 دلار است.


4. مهندسی برق

مهندسان برق بازار کار خوبی دارند. البته در مقطع کارشناسی ارشد تقاضای بیشتری نیز برای مهندسان برق وجود دارد به طوری که مهندسی برق پرتقاضاترین رشته از نظر بازار کار بعد از رشته MBA در مقطع کارشناسی ارشد است؛ بنابراین تقاضا برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق نیز بالاست. متوسط حقوق سالیانه آنها نیز 60646 دلار است.


5. مهندسی مکانیک

شاید بازار کار مهندسان مکانیک رونق کمتری نسبت به علوم کامپیوتر یا مهندسی برق داشته باشد، ولی در عوض آن‌ها حقوق و مزایای بالاتری دریافت می‌کنند؛ به ویژه در برخی زمینه‌ها مثل صنایع استخراج نقت و گاز. (در ایران رشته مشابه بنام مهندسی شیمی نامگذاری شده است- توضیح از گروه اینترنتی سها) شاید کار یک فارغ‌التحصیل علوم کامپیوتر را یک مهندس کامپیوتر هم از روی تخصص شخصی‌اش بتواند انجام دهد، اما کار مهندس مکانیک در توان فارغ‌التحصیل رشته دیگری نیست. متوسط حقوق سالیانه مهندسان مکانیک شاغل 60730 دلار است که بالاترین میانگین حقوق در میان رشته‌های تحصیلی برتر است.


6. Businees Administration and Management (مدیریت بازرگانی و تجارت)

فارغ‌التحصیلان این رشته قابلیت کار در طیف وسیعی از صنایع و تجارت‌ها را دارند؛ از تحلیل مالی گرفته تا مشاوره مدیریتی. اما فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد این رشته یعنی MBA وضعیت بهتری دارند چرا که بهترین بازار کار مقطع کارشناسی ارشد برای آن‌هاست. به همین دلیل است که تعداد متقاضیان ورود به رشته MBA در مقطع کارشناسی ارشد بسیار بالاست. اما متوسط حقوق سالیانه آنهایی که مدرک کارشناسی دارند 46832 دلار است.


7. علوم و سیستم‌های اطلاعات

رشته های مرتبط با Information Science and Systems نیز بازار کار خوبی دارند و فارغ‌التحصیلان این رشته‌ها می‌توانند در مشاغل متنوعی مشغول به کار شوند. سیستم‌های داده‌پردازی، مشاوره سیستم‌های اطلاعات و … از جمله موقعیت‌های شغلی فارغ التحصیلان این رشته با متوسط حقوق سالیانه 56868 دلار است.


8. مهندسی کامپیوتر

مهندسان کامپیوتر به غیر از شغل‌های معمول مثل طراحی سیستم‌های کامپیوتری، در صورت داشتن تخصص در شبکه‌های کامپیوتری می‌توانند به موقعیت‌های شغلی تازه‌ای دست پیدا کنند. مهندسان کامپیوتر باید به فناوری‌های تازه بیش از آنچه که در دانشگاه می‌خوانند آگاهی و تسلط داشته باشند تا موقعیت‌های شغلی بهتری نصیبشان شود. متوسط حقوق سالیانه شان 60112 دلار است.


9. مدیریت سیستم‌های اطلاعات

رشته های مرتبط با Management Information Systems در مشاغلی چون تحلیل داده‌های کامپیوتری، داده‌پردازی، مهندسی نرم‌افزار و سیستم‌های پشتیبانی استخدام می‌شوند. متوسط حقوق سالیانه فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی شاغل در این رشته 54372 دلار است.


10. مدیریت لجستیک و اطلاعات

بنا به تعریف ویکی‌پدیا، لجستیک یا آماد یعنی مدیریت جریان کالا ‍، اطلاعات و یا هر نوع منابع دیگر؛ مانند انرژی یا انسانها بین محل تولید یا محل موجودی تا نقطه مصرف یا مورد نیاز برای برآورده کردن نیازهای مصرفی. در هر شرکتی که نیاز به جریان روزانه کالا یا اطلاعات وجود دارد برای فارغ التحصیلان این رشته موقعیت شغلی هست. متوسط حقوق سالیانه شان 50602 دلار است
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
ده رشته تحصیلی برتر و پردرآمد سال گذشته
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» مدل مو و رشته ی تحصیلی پسرا
» واکنش دفتر ریاست جمهوری به سخنان روز گذشته خاتمی
»  کارنامه تحصیلی دوره ناصرالدین شاه
» طرح های برتر فاز دوم برج میلاد
» 10 برنـد معـروف جـهان را بشناسیـد

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
انجمن‌ :: مطالب گوناگون :: علم و فناوری-
پرش به: