زنی با صورت کبود رفت سراغ دکتردکتر پرسید: چی شده؟زن گفت: دکتر، هر وقت شوهرم مست می یاد خونه، منو زیر مشت و لگد می گیره دکتر گفت: هر وقت شوهرت مست اومد خونهیه فنجون چای سبز بردار و شروع کن به قرقره کردن و این کار رو ادامه بدهدو هفته بعد، زن با ظاهری سالم و سرزنده پیش دکتر برگشتزن گفت: دکتر، قرقره چای سبز فوق العاده بود.هر بار شوهرم مست اومد خونه، من شروع کردم به قرقره کردن چای سبز وشوهرم دیگه به من کاری نداشت و الان رابطمون خيلی بهتر شده. حتی اون كمتر مشروب می خوره.دکتر گفت: می بینی؟ اگه جلوی زبونت رو بگیری، خیلی چیزا حل می شن
آیا میدونستین وقتی لبهاتون رو غنچه کنید دماغتون گشاد میشه ؟
حالا بشه یا نشه دلیل نداره تو الان اونجوری کنی ضایع !
دختره ميره تعليم رانندگي ... ازش ميپرسند چطور بود ؟ ميگه : بد نبود ! اما معلمش خيلي مذهبي بود. ميگن : واسه چي؟ ميگه : والا من هر كاري ميكردم هر جايي مي پيچيدم ميگفت : يا اباالفضل ...يا حضرت عباس...يا امام حسين ... !!!
زن غضنفر : بازم جلو جمع به من گفتی احمق؟
غضنفر : ببخشید عزیزم! نمی دونستم این راز باید فقط بین من و تو باقی بمونه
به غضنفر میگن برو روزنامه کیهان بگیرغضنفر میره بعد یه ساعت برمیگرده و یه الاغ رو با خودش میاره بهش میگن این چیه اوردی .میگه:اخه کیهان نبود همشهری اوردم
غضنفر به نامزدش گفت دوست داری فردا شب با هم غذا بخوریم ؟ نامزدش با اشتیاق فراوان گفت : البته ، با کمال میل! غضنفر : خوب به مادرت بگو غذا درست کنه من فردا شب میام خونتون !