اول اینکه به نظر من هرکسی ی عقایدی داره ولی پرواز ی ذره واقع بینانه تر نگاه کن. دوستمی خیلیم دوست دارم ولی گاهی وقتام حق با بچه هاست
دوم درمورد پرنیا خانم که گفتن توقعه ها زیاد شده باید بگم. طرفی که قبلا 1 سال ی لباسو میپوشید مال دوران ناصرالدین شاه بود که مرد. وقتی دنیا پیشرفت میکنه طرز فکر و بقیه چیزام تغییر میکنه. به شخصه من خودم قبلا شاید درسال 4 الی 5 تا مانتو می خریدم ولی الان نمیتونم بخرم. اگه کسی هنوز داره خرید میکنه و..... حتما پولشو داره.
بدبختی رو نباید تو اونجا نگاه کرد. بدبختی اینکه که یکی میاد قصابی پول نداره اندازه 3000 ت گوشت میخره
متاسفانه تو ایران 3 دسته قشر داشتیم. پولدار، متوسط، ضعیف. از وقتی این اقا اومد یارانه و خوشه بندی کرد دیگه سه دسته مرد و ملت ما دارن میشن دو دسته: پولدار، فقیر
سوم اینکه درمورد حرفتون: احمدی نژاد خوب نیست ولی در حال حاضر رییس جمهور مملکته میخوام ببینم بعد از اون چه کسی رو کار میاد! فکر کردید یکی بهتر!نه بخدا همچین چیزی نمیشه
فکر میکنید دوران اون آقایون اختلاس نداشتیم؟؟؟
باید بگم متاسفانه طرز فکرمون اینجوریه که پیشرفت نمیکنیم هیچ دنبال بهترین نیستیم به همون چیزی که داریم حتی کمترش راضی هستیم. وقتی طرز فکر اینجوری باشه معلومه ی نفر دیگه بیاد بدتر از این اقا میشه. البته پرنیا جان بحثم فقط شما نیستیا از خیلیا من این حرفو شنیدم
ملت بدبخت شدن بعد با شوق و ذوق فراوون میرن تو صف عابر بانک که اخ جون یارانه ریختن
فقط میتونم بگم متاسفـــــــــــم