انجمن‌
درود به شما کاربر گرامی
شما عضو انجمن نيستيد! برای دسترسی به تمام امکانات انجمن عضو شويد! عضويت شما در انجمن کمتر از يک دقيقه زمان خواهد برد

پس از عضو شدن، شما می‌توانید در این انجمن فعالیت کنید

قیمت دلار و سکه در روزی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد، چقدر بود؟! - صفحة 3 37613094016853234573 قیمت دلار و سکه در روزی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد، چقدر بود؟! - صفحة 3 60007724113348378230 قیمت دلار و سکه در روزی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد، چقدر بود؟! - صفحة 3 90814888429963826013
انجمن‌
درود به شما کاربر گرامی
شما عضو انجمن نيستيد! برای دسترسی به تمام امکانات انجمن عضو شويد! عضويت شما در انجمن کمتر از يک دقيقه زمان خواهد برد

پس از عضو شدن، شما می‌توانید در این انجمن فعالیت کنید

قیمت دلار و سکه در روزی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد، چقدر بود؟! - صفحة 3 37613094016853234573 قیمت دلار و سکه در روزی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد، چقدر بود؟! - صفحة 3 60007724113348378230 قیمت دلار و سکه در روزی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد، چقدر بود؟! - صفحة 3 90814888429963826013
انجمن‌
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةقیمت دلار و سکه در روزی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد، چقدر بود؟! - صفحة 3 Mainأحدث الصورمكتبة الصورجستجوثبت نامورود

قیمت دلار و سکه در روزی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد، چقدر بود؟!

+4
M0h3N
پــــــــــــ♥روآز
Satiya- Z
Saeid
8 مشترك
رفتن به صفحه : الصفحة السابقة  1, 2, 3
نويسندهپيام
پــــــــــــ♥روآز
مدیر بخش آشپزی
مدیر بخش آشپزی
پــــــــــــ♥روآز

شمار پست‌ها : 2457
اعتبار : 253
تاریخ پیوستن : 2012-03-13
انثى

قیمت دلار و سکه در روزی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد، چقدر بود؟! - صفحة 3 Empty
پستعنوان: رد: قیمت دلار و سکه در روزی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد، چقدر بود؟!   قیمت دلار و سکه در روزی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد، چقدر بود؟! - صفحة 3 Icon_minitime16/10/2012, 07:58

یاد گرفتم بعضی اوقات سکوت اختیار کنم

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Satiya- Z
دوست ماندگار
دوست ماندگار
Satiya- Z

شمار پست‌ها : 1192
اعتبار : 33
تاریخ پیوستن : 2012-02-05
ایمیل : satiya_blackroz@yahoo.com
انثى

پستعنوان: رد: قیمت دلار و سکه در روزی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد، چقدر بود؟!   قیمت دلار و سکه در روزی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد، چقدر بود؟! - صفحة 3 Icon_minitime16/10/2012, 12:18

اول اینکه به نظر من هرکسی ی عقایدی داره ولی پرواز ی ذره واقع بینانه تر نگاه کن. دوستمی خیلیم دوست دارم ولی گاهی وقتام حق با بچه هاست

دوم درمورد پرنیا خانم که گفتن توقعه ها زیاد شده باید بگم. طرفی که قبلا 1 سال ی لباسو میپوشید مال دوران ناصرالدین شاه بود که مرد. وقتی دنیا پیشرفت میکنه طرز فکر و بقیه چیزام تغییر میکنه. به شخصه من خودم قبلا شاید درسال 4 الی 5 تا مانتو می خریدم ولی الان نمیتونم بخرم. اگه کسی هنوز داره خرید میکنه و..... حتما پولشو داره.
بدبختی رو نباید تو اونجا نگاه کرد. بدبختی اینکه که یکی میاد قصابی پول نداره اندازه 3000 ت گوشت میخره
متاسفانه تو ایران 3 دسته قشر داشتیم. پولدار، متوسط، ضعیف. از وقتی این اقا اومد یارانه و خوشه بندی کرد دیگه سه دسته مرد و ملت ما دارن میشن دو دسته: پولدار، فقیر

سوم اینکه درمورد حرفتون: احمدی نژاد خوب نیست ولی در حال حاضر رییس جمهور مملکته میخوام ببینم بعد از اون چه کسی رو کار میاد! فکر کردید یکی بهتر!نه بخدا همچین چیزی نمیشه

فکر میکنید دوران اون آقایون اختلاس نداشتیم؟؟؟

باید بگم متاسفانه طرز فکرمون اینجوریه که پیشرفت نمیکنیم هیچ دنبال بهترین نیستیم به همون چیزی که داریم حتی کمترش راضی هستیم. وقتی طرز فکر اینجوری باشه معلومه ی نفر دیگه بیاد بدتر از این اقا میشه. البته پرنیا جان بحثم فقط شما نیستیا از خیلیا من این حرفو شنیدم

ملت بدبخت شدن بعد با شوق و ذوق فراوون میرن تو صف عابر بانک که اخ جون یارانه ریختن

فقط میتونم بگم متاسفـــــــــــم
http://manoto13711-sw.blogfa.com
پــــــــــــ♥روآز
مدیر بخش آشپزی
مدیر بخش آشپزی
پــــــــــــ♥روآز

انثى

پستعنوان: رد: قیمت دلار و سکه در روزی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد، چقدر بود؟!   قیمت دلار و سکه در روزی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد، چقدر بود؟! - صفحة 3 Icon_minitime16/10/2012, 12:26

ساتی

فقط وضع ایران اینطوری نیست

همه جا اینطوریه

از احمدی نژاد طرفداری میکنم چون نذاشتن کارشو بکنه

خیلیا نذاشتن

یکی همین هاشمی

دوتا برادرا

خواستن سری دوم هدفمند کردن یارانه ها رو انجام بدن نذاشتن

حتی خامنه ای هم صداش دراومده (بخاطر وضع این مملکت)

روز به روز وضعیت ایرانم داره بدتر میشه

ولی وضع بد ایران هیچ ربطی به احمدی نژاد نداره

دستایی رو کاره که هیچ کس قدرت درکشو نداره

حتی من

پــــــــــــ♥روآز
مدیر بخش آشپزی
مدیر بخش آشپزی
پــــــــــــ♥روآز

انثى

پستعنوان: رد: قیمت دلار و سکه در روزی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد، چقدر بود؟!   قیمت دلار و سکه در روزی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد، چقدر بود؟! - صفحة 3 Icon_minitime16/10/2012, 12:55

[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]
پــــــــــــ♥روآز
مدیر بخش آشپزی
مدیر بخش آشپزی
پــــــــــــ♥روآز

انثى

پستعنوان: رد: قیمت دلار و سکه در روزی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد، چقدر بود؟!   قیمت دلار و سکه در روزی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد، چقدر بود؟! - صفحة 3 Icon_minitime16/10/2012, 12:56

[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]

درک مطلب با خودتون!

M0h3N
مدیر بخش سرگرمی
مدیر بخش سرگرمی
M0h3N

شمار پست‌ها : 1354
اعتبار : 180
تاریخ پیوستن : 2012-03-01
ایمیل : parham021_teh@yahoo.com
ذكر

پستعنوان: رد: قیمت دلار و سکه در روزی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد، چقدر بود؟!   قیمت دلار و سکه در روزی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد، چقدر بود؟! - صفحة 3 Icon_minitime16/10/2012, 13:03

من که دیگه تو این بحثا شرکت نمیکنم
هرکی دوست داره ادامه بده

بی طرف
http://www.sharjia.ir
پــــــــــــ♥روآز
مدیر بخش آشپزی
مدیر بخش آشپزی
پــــــــــــ♥روآز

انثى

پستعنوان: رد: قیمت دلار و سکه در روزی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد، چقدر بود؟!   قیمت دلار و سکه در روزی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد، چقدر بود؟! - صفحة 3 Icon_minitime16/10/2012, 13:04

منم حرف آخرم بود آقا محسن

خاموش

قیمت دلار و سکه در روزی که احمدی نژاد رئیس جمهور شد، چقدر بود؟!
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 3 از 3رفتن به صفحه : الصفحة السابقة  1, 2, 3
 مواضيع مماثلة
-
» "تلفن همراه رئیس جمهور" توقیف شد
» خطیب جمعه اصفهان: رئیس جمهور مردم را هالو فرض نکند
» احمدی‌نژاد و مورالس در حال نرمش
» احمدی نژاد: مردم کمتر بازار بروند
» راهکار احمدی نژاد برای ایجاد 2/5 میلیون شغل