مواد لازم:
نان لطیفه (لیدی فینگر): 35- 25 عدد
پنیر خامهای بینمک (ماسکارپونه): 400 گرم
پودر قند: 6 قاشق سوپخوری
خامه شیرین شده: 300 گرم
محلول قهوه: یک پیمانه
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
زرده تخممرغ: 4 عدد
شکلات رنده شده: 50 گرم
بادام پرک تست شده: به میزان لازم برای تزیین به دلخواه
نکتـه : میتونید به جای استــــفاده از نان لطیف از بیسکوئیت ساده و به جــای استفاده از بادوم از پودر پســـــــته استفاده کنید..
طرز تهیه:
ابتدا زردههای تخممرغ را با پودر قند و وانیل مخلوط کنید و به کمک همزن برقی با روش بنماری (حرارت غیرمستقیم) 15 دقیقه بزنید تا کاملاً لیمویی و کشدار شود.
محلول قهوه را که شامل یک پیمانه آب جوش و ۳ قاشق سوپخوری نسکافه است به این ترتیب آماده کنید که آب جوش را با نسکافه مخلوط کنید و اجازه دهید محلول سرد شود.
خامه شیرین شده را نیز با همزن جداگانه بزنید تا کاملاً فرم بگیرد و سفت شود.
پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا یکدست و صاف شود. سپس مخلوط زرده تخم مرغ، پودر قند و وانیل را بیفزایید و در نهایت، خامه فرم گرفته را نیز بریزید.
یک ظرف مناسب بلوری انتخاب کنید و کف ظرف را با نانهای لطیفه که آغشته به محلول قهوه است بپوشانید. نان های لطیفه را به این ترتیب آماده کنید که آنها را از یک طرف با محلول قهوه مرطوب
نمایید.
دور تا دور ظرف را هم مقداری شکلات رنده شده بریزید و سپس از مایه فوق که آماده کردهاید مقداری روی نانها بریزید و دوباره روی مایه پنیر را با نان لطیفه آغشته به محلول قهوه بچینید و
مقداری شکلات رنده شده دور تا دور ظرف بریزید. این عمل را دوباره تکرار کنید تا مواد پنیری تمام شود.
در آخر، روی تیرامیسو مقداری شکلات رنده شده و بادام پرک و تست شده بریزید.
لازم است این دسر، حتماً یک شب در یخچال بماند تا کاملاً سفت شود.