ali erfanfar دوست جدید
شمار پستها : 34 اعتبار : 118 تاریخ پیوستن : 2012-02-07
| عنوان: قرارگاه فرماندهی سایبری آمریکا چگونه بوجود آمد 18/2/2012, 19:25 | |
| “قرارگاه فرماندهای سایبری آمریکا” (USCYBERCOM) یکی از قرارگاههای فرعی نیروهای نظامی آمریکا است که زیر نظر “قرارگاه فرماندهی استراتژیک آمریکا” (USSCOM) فعالیت میکند. در ۲۳ ژوئن ۲۰۰۹، رابرت گیتس (Robert Gates)، وزیر دفاع وقت، به فرمانده قرارگاه استراتژیک آمریکا دستور تأسیس قرارگاه سایبری را داد . این قرارگاه در مجموعه “فورتمید” (Fort Meade) مریلند واقع شده و فرماندهی آن بر عهده ژنرال کیث بی. الکساندر (Keith B. Alexander) است. قابل ذکر است که این قرارگاه در ساختمان “آژانس امنیت ملی آمریکا” (NSA) قرار داشته و فرمانده آن به طور همزمان ریاست آژانس امنیت ملی را نیز برعهده دارد. ژنرال الکساندر از سال ۲۰۰۵ ریاست آژانس و از سال ۲۰۱۰ نیز به عنوان فرمانده قرارگاه سایبری منصوب گشت. قرارگاه سایبری فرماندهی عملیاتهای فضای مجازی را متمرکز کرده، منابع سایبری موجود را سازماندهی نموده، دفاع از شبکههای نظامی آمریکا و نیز تهاجم به شبکهها کشورهای دیگر را هماهنگ میکند. بنا بر گزارشات منتشره، این سازمان در زمان تأسیس دارای ۱۰۰۰ نفر نیروی متخصص و بودجهای بالغ بر ۱۲۰ میلیون دلار برای سال ۲۰۱۰ بود. بودجه این سازمان در سال ۲۰۱۱، ۱۵۰ میلیون دلار برآورد گردید.
وزارت دفاع آمریکا در بودجه درخواستی خود برای سال ۲۰۱۲، ۲/۳ میلیارد دلار را به بهبود توانمندیهای سایبری اختصاص داده است. این مبالغ قرار است صرف تقویت قرارگاه فرماندهی سایبری، شامل بودجه لازم برای طراحی و ایجاد “مرکز عملیاتهای مشترک” (Joint Operations Center) برای قرارگاه فرماندهی در فورتمید است.
مبلغ ۵۰۰ میلیون دلار برای تکنولوژیهای سایبری اختصاص خواهد یافت و نیز مبالغی نیز صرف آموزش و بهبود آگاهیهای موضعی خواهد شد. بر اساس بیانیه مطبوعاتی وزارت دفاع آمریکا “قرارگاه سایبری فعالیتها را برنامهریزی، هماهنگ، ادغام و اجراء میکند تا عملیاتها و دفاع از شبکههای اطلاعاتی وزارت دفاع را هدایت نموده؛ عملیاتهای نظامی فضای سایبری را تهیه کرده و در صورت درخواست آنها را اجرائ نماید تا توان اجرای اقدامات را در تمام حوزهها فراهم آورده و آزادی عمل نیروهای آمریکایی/ائتلاف را در فضای سایبری تضمین نموده و همین آزادی عمل را از دشمنان بگیرد.”
عبارت “۹ec4c12949a4f31474f299058ce2b22a” که در حلقه طلایی موجود بر آرم این سازمان نقش بسته است، ترجمه این مأموریت به زبان رمز است. | |
|