kamyab مدیر بخش ادبی
شمار پستها : 1379 اعتبار : 266 تاریخ پیوستن : 2012-02-04 سن : 34 ایمیل : kamyabsecret@yahoo.com
| عنوان: ๑۩۞۩๑ نـ ـ ـ کات کـ ـ ـ ـنــ ـ ـ ــکــ ـ ـ ــ ـ ـوری12๑۩۞۩๑ 22/5/2012, 18:59 | |
| ๑۩۞۩๑ نـ ـ ـ کات کـ ـ ـ ـنــ ـ ـ ــکــ ـ ـ ــ ـ ـوری๑۩۞۩๑
روزی را میبینم که برای اس ام اس دادن باید از فیل تر شکن استفاده کنیم .. !!
اینجوری که عزرائیل داره میره سراغ بازیگرا و اینا ، احتمالا بارگاه الهی مشغول ساخت سریالی چیزی شده ، پیشنهاد میشه ده نمکی و سلحشور رو به عنوان گروه کارگردانی در نظر بگیرن...
من موندم چقدر ایرانیا بی کار هستند! طرف عطسه کنه براش جوک می سازن استعدادشون منو کشته
پسره اومده مغازه میگه از اینترنت در مورد شغل پدرتان، یه صفحه انشاء بهم بده برم
از تفریحات روزانم اینه که: تو اتوبوس یا مترو یهو از جام بلند میشم ملت که هجوم میارن به سمت صندلی خالی از جیبم موبایلم رو در میارم دوباره میشینم
نامرد من فیزیکم خوب نیست تو بهم فیزیک برسون منم ادبیات بت میرسونم دکتر شریعتی به دکتر حسابی سر امتحان فیزیک
کتابی خواهم نوشت به نام حسرتهایی که خوردم برای گـــــه هایی که نخوردم
دقت کردین؟!! میزان دوستی و محبت بین دو تا پسر از روی فحش هایی که بهم میدن کاملا مشخصه !! هـــــــر چی فحش ها رکیک تــــر ,رفاقت صمیمــی تــــر
من واقعاٌ شرمنده ی خودم شدم که جامعه ی هنری عضوهایی مثل شاهین نجفی داره و این همه طرفدار
دقت کردین همه مجری های صدا و سیما دوست دارن بیشتر در خدمت مهمان برنامه باشن اما وقت برنامه این اجازه رو بهشون نمیده ؟
دوست دختر مثل يه آدامسه !!! 1.داشتن يك بسته آدامس هميشه بهتر از داشتن فقط يك آدامسه ! 2.فراموش نكنين كه پايان هر آدامسي سطل آشغاله پس براي هيچ آدامسي قيمت زيادي پرداخت نكنين ! 3.هيچوقت آدمس نيم خرديه كسي رو به دهن نزاريد ! 4.جويدن طولاني هر آدامسي به جز بيمزّه شدنش حاصلي نداره ! 5.حسرت آدامسي كه دور انداختيد رو نخوريد چون آدامس هاي خوشمزه تر هميشه پيدا ميشن ! 6.ازدواج مثل قورت دادن آدمس هست . هيچ احمقي آدمسش رو قورت نميده !!!!!!
ای پسرانی که شلوارهای صورتی و سرخابیو سبز فسفري و بنفش از کتان و غیرو بر تن مینُمائید و از خود عکسهای فشن و خشن میگیرید آیا به راستی با خود می اندیشید , فردا روز , که فرزندانتان این عکسها را میبینند , از شما دو زار حساب میبرند ؟؟؟ بابای ما سیبیل داشت ! خط اتوی شلوار پارچه ایه دمپاگشادش هندونه قاچ میکرد ! عاقبتمون این شد ... !!!!! شما کلاً هر جور راحتین
سر کلاس تنظیم خانواده اســـتاد گفت کســـی اینجا متاهله؟ یکی گفت من. همه جوری برگشتن نگاش کردن در این حد کــــه طرف گفت خب باشه طلاقـــش میدم
لامصب الان آدم میاد تو اینترنت انگار داری شیرجه میزنی تو خلیج فارس . .
يكي از فانتزيام اينه كه دكتر بشم ! بعد يه روز تو خيابون راه برم يه ماشين بزنه بهم ، منم محل ندم ،بلند شم تو خيابون راهمو ادامه بدم! مردم چشاشون گرد بشه! حالا شايد سوال پيش بياد كه دكتر چي بود اين وسط؟ اون دیگه به شما ارتباطی نداره! من میخوام تحصيلاتمو ادامه بدم !!
فیلم جنگی ایرونی نشون میدن؛ بمباران میشه، خانومه خونین و مالین از زیر آوار میاد بیرون، ولی این روسریش لامصب تکون نمیخوره! . . . . این روســــری رو با تیر آهن جوش دادن به سرش لامصبا....؟!!؟
اين مطلب آخرين بار توسط kamyab در 22/5/2012, 19:24 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
Amir_click ناظر انجمن
شمار پستها : 2058 اعتبار : 191 تاریخ پیوستن : 2012-02-22 سن : 32 ایمیل : Amir_Alone90@yahoo.com
| عنوان: رد: ๑۩۞۩๑ نـ ـ ـ کات کـ ـ ـ ـنــ ـ ـ ــکــ ـ ـ ــ ـ ـوری12๑۩۞۩๑ 22/5/2012, 19:03 | |
| نامرد من فیزیکم خوب نیست تو بهم فیزیک برسون منم ادبیات بت میرسونم دکتر شریعتی به دکتر حسابی سر امتحان فیزیک ترکیـــــــــــــ ـ ـ ـ ـ ـ ــ ـــــیدم از خنده ایووووووووووول کامی جون | |
|
kamyab مدیر بخش ادبی
شمار پستها : 1379 اعتبار : 266 تاریخ پیوستن : 2012-02-04 سن : 34 ایمیل : kamyabsecret@yahoo.com
| عنوان: رد: ๑۩۞۩๑ نـ ـ ـ کات کـ ـ ـ ـنــ ـ ـ ــکــ ـ ـ ــ ـ ـوری12๑۩۞۩๑ 22/5/2012, 19:25 | |
| نوکرم داش | |
|
M0h3N مدیر بخش سرگرمی
شمار پستها : 1354 اعتبار : 180 تاریخ پیوستن : 2012-03-01 سن : 32 ایمیل : parham021_teh@yahoo.com
| |
kamyab مدیر بخش ادبی
| عنوان: رد: ๑۩۞۩๑ نـ ـ ـ کات کـ ـ ـ ـنــ ـ ـ ــکــ ـ ـ ــ ـ ـوری12๑۩۞۩๑ 22/5/2012, 19:40 | |
| نوکرم داش | |
|
Amir_click ناظر انجمن
شمار پستها : 2058 اعتبار : 191 تاریخ پیوستن : 2012-02-22 سن : 32 ایمیل : Amir_Alone90@yahoo.com
| عنوان: رد: ๑۩۞۩๑ نـ ـ ـ کات کـ ـ ـ ـنــ ـ ـ ــکــ ـ ـ ــ ـ ـوری12๑۩۞۩๑ 26/5/2012, 14:03 | |
| آقایی داداش | |
|