مجيد جلالي سرمربي سابق فولاد خوزستان تاکيد کرد تا پايان هفته آينده هدايت يک تيم ليگ برتري را بر عهده خواهد گرفت.
جلالي در رابطه با آينده کاري خود در ليگ برتر مي گويد:« هنوز هيچ چيز معلوم نيست اما چيزي که قطعي شده اين است که بايد سه دوره مربيگري در سه استان کشور را تدريس کنم و به ترتيب براي برگزاري اين کلاسها به سبزوار، کردستان و آذربايجان غربي خواهم رفت.پس از اين به احتمال زياد تا هفته آينده مذاکرات جدي خود را براي پذيرفتن سرمربيگري يک تيم انجام خواهم داد و پس از آن برنامه ريزي براي حضور موفق در ليگ آينده را کليد خواهيم زد.»
جلالي در پاسخ به اين سوال که آيا پيشنهاداتي براي سرمربيگري دريافت کردهايد ادامه مي دهد:« من سه پيشنهاد خوب دارم که البته با يکي ازآنها مذاکراتي را هم انجام دادهام اما همه چيز در رابطه با آينده کاريام تا هفته آينده مشخص خواهد شد.فعلا چيزي قطعي نشده که در موردش حرف بزنم.»
سرمربي سابق فولاد در رابطه با حضور حسين فرکي در اين تيم براي فصل آينده مي گويد:« من نظري در اين خصوص ندارم. بنده يک دوره در اهواز سرمربيگري فولاد را به عهده داشتم و از همه بازيکنان، هواداران و کادر مديريت اين تيم کمال تشکر را دارم.»