به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از سایت گل، رفتار علی فتحاللهزاده در مواجه با مجتبی جباری و شری که او در تمرین استقلال به راه انداخت باعث انتقاد رسانهها از علی فتحاللهزاده مدیرعامل استقلال شده است. فتحاللهزاده که در لحظات بعد از دستور جباری در لغو تمرین موضع سرسختانهای علیه بازیکن تیمش گرفته بود دیروز در مصاحبهای جدید از بازیکن تیمش حمایت کرد و گفت: «قرار نیست کسی را به خاطر یک اشتباه محروم کنیم.»
فتحاللهزاده که نزدیک به 15 سال است از دور و نزدیک دستی بر مدیریت استقلال دارد صبح امروز با انتقادات روزنامهها مواجه شده است، روزنامههایی که عقیده دارند اصول مدیریت حکم میکرد جباری برای مدتی از تیم کنار گذاشته شود.
اما فتحاللهزاده حرفهایی میزند که به نظر چندان هم غیرمنطقی نیست او میگوید: «وقتی در تیمی مثل استقلال کار میکنید نمیشود خیلی راحت درباره این مسائل تصمیم گرفت از طرفی شما با مردمی طرف هستید که نتیجه میخواهند و از طرفی در یک شرایط کاری کار میکنید که همیشه احتمال خطا وجود دارد. من در این چند سال تجربه کردهام که آدم بد در بین بچههای فوتبالیست کمتر وجود دارد اما گاهی ممکن است آن آدم خوب کار بد بکند. اما این وسط وظیفه من چیست؟!»
فتحاللهزاده که همچنان بابت از دست رفتن جام قهرمانی در این فصل از شرایط پیش آمده دلگیر است ادامه میدهد: «اولا که این یک حرکت جمعی بود دوما حرکت بچهها به این دلیل رخ داده بود که آن ها فکر میکردند ممکن است فصل به پایان برسد و کسی جوابگوی آن ها نباشد. من اولش ناراحت شدم که تمرین تعطیل شد و با عصبانیت حرف زدم. اما بعد خودم را گذاشتم جای بازیکنها و دیدم خیلی هم بیراه نمیگویند. حالا من مدیرعامل چرا نتوانستم از خجالت آن ها در بیایم بحث دیگری است.»
مدیرعامل استقلال در ادامه حرفهایش میگوید: «من از آقای حشمت مهاجرانی که استاد همه ماست چیزی را آموختهام اینکه وقتی در تیم ملی یا در تیمی در حد استقلال که وجهه ملی دارد هستی باید یک جاهایی به نفع علاقه مردم کوتاه بیایی. این به هیچ وجه نتیجه گرایی و ترس از آینده نیست که احترام به هوادار استقلال است. الان مجتبی دوباره در شرایط خوب خودش قرار دارد و ما برای صعود به مرحله بعد به او نیاز داریم. او بازیکنی است که پایش هزینه شده و مدیریت آن حکم میکند که از سرویس او استفاده کنیم؛ ضمن اینکه همه میدانند مجتبی روابط خوبی با من دارد و علت انجام این کار این بوده همه را متوجه استقلال کند. او نماینده بازیکنان بوده و شاید دغدغههایی دارد که اگر همه چیز سر جای خودش بود هرگز پیش نمیآمد. خدا را شکر الان هم دلخوری ها حل شده و ما در بازی نسف دل هواداران را شاد می کنیم.»
علی فتحاللهزاده منتظر انجام بازی استقلال و نسف قارشی است، مسابقهای که شاید آخرین بازی او در این فصل استقلال به عنوان مدیرعامل باشد. فتحاللهزاده میگوید: «ان شاءالله تکلیف من که روشن شد بیشتر صحبت میکنیم ولی باز هم میگویم که حیف قهرمانی... این قهرمانی در مشت ما بود. اما دو بازی شهرداری و شاهین بوشهر بود که قهرمانی را از دست ما گرفت. در اصل اتفاقاتی که در آن دوره زمانی افتاد ما را از قهرمانی دور کرد. واقعا حیف شد. حالا باید چقدر زحمت بکشیم تا به اینجا برسیم؟ شما بگویید چقدر باید زحمت بکشیم.»
گفتوگو با مدیرعامل استقلال همین جا به پایان میرسد در حالی که او هنوز فصل نقل و انتقالات را شروع نکرده است برخلاف رقیبش محمد رویانیان که با فراغ بال و اطمینان از آینده در نقل و انتقالات یکه تازی میکند.