انجمن‌
درود به شما کاربر گرامی
شما عضو انجمن نيستيد! برای دسترسی به تمام امکانات انجمن عضو شويد! عضويت شما در انجمن کمتر از يک دقيقه زمان خواهد برد

پس از عضو شدن، شما می‌توانید در این انجمن فعالیت کنید


بیسکویت نان زنجبیلی آدامک 37613094016853234573 بیسکویت نان زنجبیلی آدامک 60007724113348378230 بیسکویت نان زنجبیلی آدامک 90814888429963826013
انجمن‌
درود به شما کاربر گرامی
شما عضو انجمن نيستيد! برای دسترسی به تمام امکانات انجمن عضو شويد! عضويت شما در انجمن کمتر از يک دقيقه زمان خواهد برد

پس از عضو شدن، شما می‌توانید در این انجمن فعالیت کنید


بیسکویت نان زنجبیلی آدامک 37613094016853234573 بیسکویت نان زنجبیلی آدامک 60007724113348378230 بیسکویت نان زنجبیلی آدامک 90814888429963826013
انجمن‌
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةبیسکویت نان زنجبیلی آدامک Mainأحدث الصورمكتبة الصورجستجوثبت نامورود

 

 بیسکویت نان زنجبیلی آدامک

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
پــــــــــــ♥روآز
مدیر بخش آشپزی
مدیر بخش آشپزی
پــــــــــــ♥روآز


شمار پست‌ها : 2457
اعتبار : 253
تاریخ پیوستن : 2012-03-13
انثى

بیسکویت نان زنجبیلی آدامک Empty
پستعنوان: بیسکویت نان زنجبیلی آدامک   بیسکویت نان زنجبیلی آدامک Icon_minitime4/11/2012, 16:42

مواد لازم:


3 و 4/1 پیمانه آرد سفید
4/3 قاشق چای خوری پودر خمیر مایه
4/3 پیمانه کره در دمای اتاق نرم شده
2/1 پیمانه شکر قهوه ای
2/1 ق.غذا خوری زنجبیل
2/1 ق. غذا خوری دارچین
2/1 ق. غذا خوری میخک
2/1 ق. غذا خوری جوز
4/1 ق. غذا خوری فلفل سیاه ریز
2/1 ق. غذا خوری نمک
1 عدد تخم مرغ بزرگ
2/1 پیمانه شهد و شیره شکر (molasses)

بیسکویت نان زنجبیلی آدامک 6_F299

دستور آشپزی:


1-در یک کاسه ی بزرگ آرد و مایه ی خمیر و ادویه جات را با یکدیگر مخلوط نمایید.

2-کره را با هم زن برقی به صورت کرم دا آورید. شکر را به آن اضافه نمایید و به هم بزنید تا نرم شود . و بعد آرد را به آن به آرامی اضافه کرده و با درجه ی کم مخلوط نمایید.خمیر را به سه قسمت تقسیم نمایید.و هر قسمت را درپلاستیک قرار دهید به مدت حداقل یک ساعت بگذارید در یخچال بماند. قبل از رول کردن بیسکویت در دمای محیط به مدت 5 تا 10 دقیقه قرار دهید تا گرم شود .

3-فر را تا مای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید . هر قسمت از خمیر ها را در آورده و روی کاغذ مومی قرار دهید و با وردنه به ضخامت 3 میلی متر صاف کنید دوباره خمیر را به مدت 5 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود . و بعد از یخگال خراج کرده و به وسیله چاقو خمیر را به شکل مورد نظر می برید. و برای قرار دادن دگمه از کشمش یا شکلات می توانید استفاده نمایید.

4-بیسکویت ها را در صفحه ی بدون روغن قرار داده و به مدت 8 تا 10 دقیقه زمان برای پخت آن لازم و کافی است .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
بیسکویت نان زنجبیلی آدامک
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
انجمن‌ :: مطالب گوناگون :: گفتگو آزاد :: آشپزی-
پرش به: